Vereséggel zártuk az évet

2018-11-26 11:07:00

A DEAC Putnokon vívott rangadót vasárnap délután. Az ütközet csupán egy gólt hozott, ezt a putnokiak játékosa, Mahalek Marcell szerezte. Virág Aladár szerint a játék képe alapján a döntetlen reálisabb végeredmény lett volna.

A DEAC futballistái Putnokon zárták a 2018-as esztendőt. Sáfár László tanítványainak nem sikerült jól az évzáró, hiszen 1-0-s vereséget szenvedtek. Az összecsapás egyetlen gólját Mahalek Marcell szerezte a 34. percben, a putnoki játékos egy kapu előtti kavarodásnál volt a legjobb helyen. A második játékrészben feljavult a csapatunk játéka, de sajnos nem jött össze a pontszerzés. A DEAC a hetedik helyről várhatja az NB III Keleti csoportjának tavaszi folytatását, Kiss Lászlóék a következő bajnokijukat márciusban vívják a Tiszaújváros ellen odahaza.

„Természetesen csalódottak vagyunk, pontot vagy pontokat szerettünk volna szerezni a Putnok ellen. Az első félidőben az ellenfelünk volt fölényben, egy szöglet utáni kavarodást követően meg is szerezték a vezetést a hazaiak. A szünetben szerkezetet váltottunk, átálltunk a kétcsatáros játékra. A módosítás bejött, mivel jóval több helyzetet dolgoztunk ki, például Patócs Ricsi lövését a putnoki hálóőr a kapufára tolta. Hiába adódtak előttünk ígéretes lehetőségek, vasárnap nem jött össze a gólszerzés. Mindent összevetve a döntetlen igazságosabb végeredmény lett volna. A pálya talaja egyébként játékra alkalmas volt az esőzések ellenére is” - nyilatkozta Virág Aladár, aki az őszi szezont is összegezte. „Emlékezetes sikereket arattunk az elmúlt hetekben, hazai környezetben többször is nagyarányú győzelemmel leptük meg a drukkereket, de voltak olyan találkozók, amelyeket kissé elrontottuk. Úgy gondolom, reális a jelenlegi pozíciónk. Új csapat épül a DEAC-nál, és fél év alatt még nem lehet nagy csodákat várni” - zárta mondandóját a rutinos futballista.

A megye I-ben szereplő gárdáink is pont nélkül maradtak a hétvégén. A DEAC II. a Hajdúhadház otthonában 3-2-re maradt alul, míg a DASE együttesén a Berettyóújfalu robogott át (0-6).


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2018-11-26 11:07:00

további cikkek a témában
Responsive image
A Tállya mellett a bíró is ellenfél volt

Biró Ádám * 2018-11-05 10:19:00

Responsive image
Megyei bajnokok csatája az NBIII-ban.

Biró Ádám * 2017-08-19 14:43:39