Balassagyarmaton maradt alul a DEAC

2017-09-25 11:14:37

DEAC

Karikás Krisztiánék a Salgótarján és a Budafok elleni vereségekkel a hátuk mögött utaztak a szezon leghosszabb túráján Balassagyarmatra. Az NBIII-ba idén feljutott Balassagyarmat ellen a cél egyértelmű volt, méghozzá a három pont megszerzése. A hétközi Budafok elleni kupa találkozón Sáfár László több kulcsjátékosát pihentetni tudta erre a bajnokira, így minden adott volt az előbb említettek eléréséhez.

Sajnos egy háromperces rövidzárlat és két Nagy Olivér gól a harmincötödik és harmincnyolcadik percekben eldöntötte a találkozó sorsát. Az első félidőben 2-0-val fordultak a felek és a második játékrészben ugyan mindent megtett a DEAC, csak a szépítésig jutottak Nagy Dávid büntetőgólja révén. A vendégek gondjait tovább tetőzte a mérkőzésen, hogy az ötvenegyedik perctől kezdve Nagy Zoltán piroslapja miatt tíz emberrel volt kénytelen játszani a DEAC.

Vereségével a DEAC visszacsúszott az NBIII Keleti csoportjának hetedik helyére. Javítani szombaton hazai pályán a Tiszaújváros ellen tudnak majd Csörgő Krisztiánék.

Edzői nyilatkozat később…

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16963/7/1247270.html

DASE

A Hajdú-Bihar megyei I. osztály hetedik fordulójában nem egy-hétre utazott a DASE Udvariba, mégis hét-egy lett a vége a mérkőzésnek. A bajnoki címre is esélyes sárréti alakulat nem kegyelmezett a debrecenieknek hazai pályán és Füleki Béla vezérletével hét gólig meg sem álltak a találkozón. A mérkőzés tizenhét percig volt döntetlen, ezt követően indult be a hazai gólhenger. Egyetlen gólunkat Sütő Balázs szerezte. A DASE legközelebb hazai pályán a szintén jó formában lévő Berettyóújfalut fogadják szombaton. Jelenleg a tabella tizenharmadik helyén állnak továbbra is.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17082/7/1256508.html

DEAC II.

Egyedüli csapatunkként a DEAC II. tudott három ponttal a zsákjában hazatérni. Báránd ellen a Megye II.Déli csoportjának ötödik fordulójában rangadót játszottak Lénárt Gergőék, akik szerették volna tovább folytatni győzelmi szériájukat. Ellenfelük a Mester Norbert és Faragó Bence által fémjelzett Báránd pedig a felzárkózás reményében fogadta a debrecenieket a Babaligeti stadionban. Egy színvonalas és hajtós mérkőzést láthattak a kilátogató nézők szombat délután. A hazaiak szerezték meg a vezetést a tizenhatodik percben Vígh Norbert góljával, amire pár perccel később Molnár Márton válaszolt. A második félidőre döntetlennel fordultak a felek és egészen Csák Zsolt szezonbéli tizenkettedik góljáig így is állt a mérkőzés. A hetvenhatodik percben Csák egy szép akciót követően eldöntötte a három pont sorsát ezzel pedig tovább folytatódott a DEAC II. hat meccses győzelmi sorozata. Katona Lászlóék tizennyolc ponttal továbbra is a megye II. élén állnak és rendíthetetlenül haladnak a feljutás felé!

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17088/6/1260394.html

Móré Bendegúz

DEAC Sajtóreferens

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-25 11:14:37

további cikkek a témában