Feltörnék a gyöngyösi reteszt

2018-08-31 13:40:00

Sáfár László szerint az előző találkozókon is kidolgozták a helyzeteket, de nem tudtak élni a lehetőségekkel.

Két vereség után a DEAC a sereghajtó Gyöngyöst fogadja az NB III Keleti csoportjában, a szurkolók ingyen tekinthetik meg a vasárnap 16 órakor kezdődő bajnokit. A Heves megyeiek bajnoki rajtja nem sikerült valami fényesen, hiszen négy forduló alatt csupán egy pontot tudtak szerezni. A tizenötödik helyen álló debreceniek két ponttal rendelkeznek, így kijelenthető, hogy mindkét gárdának égető szüksége van a győzelemre, amely átszakíthatná a gátakat.

Érdekesség, hogy napra pontosan egy esztendővel ezelőtt együttesünk gyakorlatilag földbe döngölte a gyöngyösieket, a DEAC 5–0-ra diadalmaskodott.

„Szervezetten védekező csapat a rutinos Csank János irányította Gyöngyös, amely főleg a pontrúgásokból veszélyes. Próbálunk nyomást gyakorolni rájuk, és szeretnénk megszerezni az első győzelmünket. Az elmúlt két meccsen ki nem kényszerített hibákból kaptuk a gólokat, míg a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. Nincs időnk nyalogatni a sebeinket, előre kell néznünk!” - fogalmazott Sáfár László.

Hétvégén megye I-es alakulatainkra is újabb kihívás vár: a DASE a Derecskét látja vendégül vasárnap 16.30-tól, a DEAC második csapata pedig Hajdúszoboszlón vizitál a hét utolsó napján, a fürdővárosban 17 órakor indult útjára a labda.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-08-31 13:40:00

további cikkek a témában