Sokba kerültek a hibák

2018-08-19 12:11:00

Két döntetlen után ezúttal vesztesen hagyták el a pályát a DEAC játékosai.

Sajnos a karneváli hangulat elkerülte a DEAC pályáját, hiszen csapatunk szombaton 3–1-es vereséget szenvedett a Nyírbátor ellen. A tizennegyedik percben Katona György szabadrúgásának nem találta az ellenszerét Csúri Bence (0–1). A második félidő elején lélektanilag jó pillanatban duplázták meg az előnyüket a vendégek, Szegedi Bence egy szöglet után „köszönt be”.  A 67. percben már hárommal ment a Nyírbátor. A hajrában ugyan Sidibe is feliratkozott a gólszerzők listájára, de ez a találat csak szépségtapasznak bizonyult.

Azt érdemes megjegyezni, hogy Vasas Gergő kezét olykor „Fortuna is megragadta”, hiszen kétszer is a kapufa segítette ki a bátoriak cerberusát.

Fájó kihagyások

„Sajnos megkaptuk a már szokásosnak nevezhető gólunkat. Az előző két meccsen sikerült ebből felállnunk, de szombaton ezt nem tudtuk megismételni. A helyzeteket kialakítottuk, de a befejezésekbe hiba csúszott, míg az ellenfél mindig megfelelő időben talált be, a gólok pedig mélyütésként értek bennünket. A nyírbátoriak három egyéni hiba után vették be a kapunkat, de nem fogok senkire ujjal mutogatni, az öltözőben megbeszéljük a történteket. Összességében elkeserítő vereséget szenvedtünk, hiszen ha a lehetőségek számát nézzük, nem biztos, hogy ki kellett volna kapnunk, de a futballt gólra játsszák” – összegezte a látottakat Sáfár László, a DEAC vezetőedzője.

A DEAC a következő héten a Sényő otthonában javíthat, az összecsapás kezdő sípszava jövő vasárnap 17 órakor harsan fel.

A megye I-ben szereplő DEAC II. futballistái sem örülhettek a hétvégén, hiszen Katona László tanítványai a Monostorpályi otthonában 4–2-re maradtak alul, a góljainkat Molnár Márton és Bíró Roland szerezték.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-08-19 12:11:00

további cikkek a témában