A hajrában jött a „dráma”

Frissítés: 2018-08-13 10:39:10

A DEAC fordulatos mérkőzésen tudott 2–2-es döntetlent játszani a Tiszaújváros otthonában az NB III Keleti csoportjában szombaton. Az első félidőben az előző szezonban még a cívisvárosiakat erősítő Nagy Dávid talált be, de az újvárosiak öröme csak kilenc percig tartott, hiszen Bíró Péter egalizált.


A meccs hajrában újra felpörögtek az események: a hazaiak Burics András góljával újra megszerezték a vezetést a 82. minutumban, de szerencsére Kerekes Krisztián révén a DEAC ismét egyenlíteni tudott.

Hatásos ellentámadások

„Támadásban és védekezésben is rendben volt a csapat. Hátul stabil teljesítményt nyújtottunk, a megszerzett labdákból pedig veszélyes kontrákat vezettünk. Mentális téren sem akadt probléma, amit bizonyít, hogy a kilencvenedik percben állítottuk be a végeredményt. Úgy gondolom, értékes ponttal gazdagodtunk, és egyébként is minden pontot meg kell becsülni” – nyilatkozta Bíró Péter, aki góljával főszereplővé vált az összecsapáson. „Nekem és a csapatnak is kellett ez a gól, aminek nagyon örültem. Bízom benne, hogy a találat megfelelő lendületet ad a folytatáshoz.” 


A 20 éves Bíró a nyáron érkezett a DVSC-től a DEAC-hoz kölcsönbe, de hamar felvette a ritmust új állomáshelyén.
„Szerencsére zökkenőmentesen ment a beilleszkedés, a keret zömét már ismertem korábban is. A rutinos játékosok sokat segítenek a pályán és azon kívül is. A lehető legjobb teljesítménnyel szeretném segíteni az együttest, és reményeim szerint értékes tapasztalatokkal gazdagodom a szezon során. A gólok számát illetően nincs konkrét célom, minél többet szerzek, annál boldogabb leszek” – fogalmazott Bíró, aki a DEAC-ot a tabella első felébe várja a bajnokság végén.
Csapatunk a harmadik fordulóban a Nyírbátort fogadja, a meccs szombaton 17 órakor kezdődik. 

Tiszaújváros–DEAC 2–2 (1–1)


Gólszerzők: Nagy (32.), Burics (82.) illetve Bíró (41.), Kerekes (90.)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-08-12 10:00:00

további cikkek a témában