Végleges az NB III. mezőnye

2018-07-06 16:35:03

A Magyar Labdarúgó Szövetség véglegesítette az NB III-as bajnokságra nevezett csapatok névsorát. A DEAC az előző idényhez hasonlóan a 2018/2019-es szezonban is a Keleti csoportba kapott besorolást.

Az MLSZ tájékoztatása szerint negyvennyolc csapat kapott NB III-as licenszet a 2018/2019-es idényre, köztük a Debreceni EAC is. A DEAC együttese a Keleti csoportban bizonyíthat, ahol több regionális rangadó vár majd Sáfár László csapatára. A negyvennyolc csapatot három darab tizenhatos csoportba osztanak majd el (Kelet,Közép, Nyugat), amelyeket minden bizonnyal területi elvek szerint töltenek majd fel. A Megyei I. osztályokból feljutó együttesek közül Keletre fog kerülni a Sényő, a Sajóbábony, az Eger és az SBTC Salgótarján is, míg az NB II-ből kieső Szeged 2011 is ebbe a tizenhatosba kaphat besorolást. Az ESMTK helyzete még kérdéses, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy a Pesterzsébetiek augusztustól a Közép csoportban bizonyíthatnak majd.

Az NB III. Keleti csoportjának lehetséges mezőnye (17 csapat, melyből egy biztosan nem ebben a csoportban szerepel majd):

ESMTK, Putnok FC, Jászberényi FC, Nyírbátori FC, Füzesgyarmati SK, Cigánd SE, Termálfürdő Tiszaújváros, Gyöngyösi AK, DVTK II., DEAC,Tállya KSE, Sényő-Carnifex SE, Szeged 2011, Sajóbábony VSE, SBTC Sport Kft., Eger Labdarúgó Sport Kft.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-07-06 16:35:03

további cikkek a témában