Hazai meccsdömpinggel folytatják a labdarúgók

2017-09-15 10:10:00

DEAC

Két mérkőzés óta tart a Sáfár-Madar csapat győzelmi szériája, sőt mi több még gólt sem kaptak a két legutóbbi bajnokijukon. Két héttel ezelőtt idehaza a Gyöngyöst 5-0-ra győzték le, míg előző héten idegenben a Tiszafüred vendégeként arattak 3-0-s győzelmet. Jó szériájának köszönhetően az NB III Keleti csoportjának a tabelláján az előkelő harmadik helyet foglalja el a DEAC. Nagy Dávid továbbra is kirobbanó formában van de csatártársa Csörgő Krisztián is kezd belejönni a gólgyártásba. A csapat célja nem lehet más, mint hazai közönség előtt folytatni a jó sorozatot és tovább gyűjtögetni a bajnoki pontokat.

Szombati ellenfelünk hasonlóan jó formában van és ők is tíz ponttal állnak a pontvadászatban, csupán rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a tabella negyedik helyére a salgótarjániak. A bányászváros csapata legutóbbi három mérkőzésén győztesen hagyta el a pályát és Debrecenbe is a pontszerzés reményével utaznak majd el Zoran Kuntic legényei. A mérkőzést szombaton 16 órától rendezi az Egyetemi sporttelepen.

DASE

Megye I-es gárdánk vasárnap lép pályára 15 órától a Derecske ellen. Dér István csapatát az idei szezonban a kétarcúság jellemzi. Egy mérkőzésen jó játékkal győznek, a következőn gyengélkednek. A sor minta alapján a hazai Derecske elleni mérkőzésen újra a szebbik arcát mutatják majd Sütő Balázsék. Persze ehhez az kell, hogy ismét úgy játszanak mint két hete a Kaba ellen, akik ellen 2-1-re győztek idehaza. Ugyan az előző heti Monostorpályiban elszenvedett 3-0-s zakó rosszkor jött, bízzunk benne, hogy a DASE elindul felfelé a tabellán. Ehhez viszont az idei évben egy nagyon kiegyensúlyozott Derecskét kell majd legyőzniük!

DEAC II.

Kevés csapat mondhatja el a megyei ligákban, hogy veretlen még négy forduló elteltével. A DEAC II. ezen csapatok közé tartozik! Katona László csapata eddig mind a négy bajnokiját nagyon simán nyerte meg, amelyeken huszonöt gólt rúgtak és csak hetet kaptak. A DEAC I-től idén nyáron lekerülő Csák Zsolt eddig repíti a fekete-fehéreket és már nyolc gólnál jár, amivel vezeti a góllövőlistát. Ezen a hétvégén szombaton lépnek pályára, éppen a nagytestvér DEAC NB III-as bajnokija előtt 14 órától Nádudvar ellen. Ellenfelünk a tabella ötödik helyén áll hét ponttal és nehéz feladat előtt állnak, ha éppen Debrecenben akarják gyarapítani bajnoki pontjaik számát.

Utánpótlás

Mint ahogy írtuk szombaton nem csak a felnőtteké lesz a főszerep az Egyetemi sporttelepen. Reggel 8 órától egészen este 20 óráig pattogni fog a labda a zöld gyepen. Pályán lesznek megyei és NB II-es fiú utánpótlás csapataink, illetve bajnokit játszik a Női NB I. U-16-os korosztályában is a DEAC. Ezekre a mérkőzésekre is várunk minden szurkolót!

A hétvége teljes programja:

8:00       NB II., u14           DEAC - DSI

10:00     NB II., u15           DEAC - DSC

12:00     Megyei II.  U19 DEAC II. - Nádudvar

14:00     Megyei II., Dél felnőtt   DEAC II. - Nádudvar

16:00     NB III., felnőtt   DEAC -Salgótarján

18:30     Női NB I., u16    DEAC - Nyírség NSC

10:00     Megyei u16        Tiszacsege - DEAC

13:00     Megyei I.  U19  DASE - Derecske

15:00     Megyei I.            DASE - Derecske

14:30     Női NB I., u19    DEAC – Mezőkövesd

 

Minden mérkőzésre várjuk szurkolóinkat, amelyekre a belépés ingyenes!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-15 10:10:00

további cikkek a témában