Hétfőn indul a felkészülés

Frissítés: 2018-06-20 17:09:44

Június 25-én kezdi meg a felkészülést a 2018/2019-es NB III-as szezonra a DEAC labdarúgó csapata. Az öt hetes felkészülés alatt számos edzés és edzőmérkőzés vár az együttesre.

Alig ért véget a 2017/2018-as szezon, jövő héten már az új évadra kezdik meg a felkészülést a DEAC-os labdarúgók. Az előző kiírásban a tizenegyedik helyen záró fekete-fehérek az új szezonban még feljebb végeznének az NB III. Keleti csoportjának tabelláján. Az első tréningre hétfő délután kerül sor az Egyetemi Sporttelepen. Sáfár László vezetőedző tájékoztatása szerint az első edzésen minden szerződéssel rendelkező játékos meg fog jelenni.

„Öt hetes felkészülést állítottunk össze, amelyben szerepelnek edzőmérkőzések is szép számmal. Eddig három ellenfél kiléte biztos. Hazai pályán fogunk játszani a Sényő, a Nyírgyulaj és a Méhkerék csapataival. A keretünk még sok helyen változhat, azonban jelenleg még semmilyen konkrétumot nem tudok elmondani azzal kapcsolatban, hogy kik fognak érkezni és kik hagyják el a klubot.”

Ellenfeleink közül a Sényő (Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnok) és a Méhkerék (Békés megyei bajnok) is frissen feljutott csapatok az NB III-ba, akikkel a bajnokságban is találkozni fog a DEAC, míg a Nyírgyulaj az előző szezonban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei I. osztályban a második helyen végzett a Sényő mögött.

Erős ellenfelek várnak a DEAC-ra

Nagy Dávid személyében már van egy biztos távozója a DEAC együttesének, aki a következő szezont már a szintén NB III-as a Tiszaújváros csapatánál kezdi meg. Nagy az előző idényben tizenkét góllal az egyetemisták házi gólkirálya lett. További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Sárga-kékre cseréli a fekete-fehér szerelést Nagy Dávid

A további érkezőkről és távozókról folyamatosan beszámolunk majd a www.deac.hu weboldalunkon, illetve a facebook oldalunkon.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-06-20 17:05:26

további cikkek a témában