Érmek, élmények

Frissítés: 2018-06-11 11:20:48

Vidám családi nappal és fölényes DEAC-sikerrel zárta a bajnoki évet az egyetemi klub labdarúgó szakosztálya. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az utánpótláscsapatok bajnoki sikereit és a megye II-es együttes Komádi fölött aratott magabiztos, 5-1-es győzelmét. 

A labdarúgó szakosztály 30 együttesének tagjai - U7-től egészen a felnőtt csapatokig - kaptak meghívást a DEAC családi napjára, szombaton. Több százan, ifjú labdarúgópalánták, családtagjaik, edzőik ünnepelték együtt a mögöttünk hagyott szezont verőfényes napsütésben.

A szervezők közösségépítő céllal, számos izgalmas programmal várták a családokat. Az egyetem főépületében például előadást hallhattak a szülők a szakosztály működéséről, a DEAC-pályán pedig ügyességi versenyek, teqball, célbarúgó és büntetőrúgó versenyen is összemérhették tudásukat a fiatalok és idősebbek.

Sőt, kipróbálhatták az egyetemi sportközpont nemrég épült, gyönyörű strandfoci-pályáját is. A fiatalok kora délután ünnepélyes éremátadón vehették át a bajnoki szezonban kiérdemelt medáljaikat.

Az éremátadásban többek között Lóczi Lászlóné Kovács Marianna a DEAC ügyvezetője, Lenténé Puskás Andrea a DEAC ügyvezető elnöke, valamint Imrahima Sidibe az NB III-as csapat gólvágója is segédkezett. Utóbbi természetesen két kisgyermekét is elvitte csapata családi napjára. 

Hogy melyik együttes hogyan állt helyt az adott pontvadászatban, arról a napokban részletesen beszámolunk. 

További hangulatos képek a galériában. 

fotók: Czeglédi Zolt


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2018-06-09 22:30:00

további cikkek a témában
Responsive image
Legyőztük a listavezetőt!

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2019-10-27 17:24:00

Responsive image
Mint egy falat kenyér - DEAC-Nyírbátori FC 3-2

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-05-05 20:14:57

Responsive image
Világbajnokságon szerepelhet a DASE labdarúgója!

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2019-09-26 12:47:00