Közösségépítés DEAC-módra

Frissítés: 2018-06-07 14:11:21

Családi napra invitálja sportolóit és hozzátartozóikat a DEAC labdarúgó szakosztálya szombaton. A reggel 9 órakor kezdődő eseményen a többi közt labdarúgó ügyességi játékok, dedikálás, DEAC-shop, éremátadó ünnepség és meccsek is várják a kicsiket és nagyokat a Dóczy utcán. Ezen a napon lesz az utolsó felnőtt DEAC bajnoki is a szezonból.

Pöszmet Tibortól, a labdarúgó szakosztály vezetőjétől megtudtuk, hogy nem először gyűlnek össze a játékosok, a szülők és a családtagok a DEAC-pályán. – Pár éve már megszerveztük, ezt szerettük volna tavaly is feléleszteni, ám akkor az időjárás ezt nem tette lehetővé. Reméljük, hogy most kegyes lesz hozzánk. Szeretnénk hagyományt teremteni a rendezvénnyel. Szeretnénk erősíteni a „DEAC-családot”, és egyben közelebb hozni egymáshoz a csapatainkat, hogy ők is átérezzék, milyen jó közösség részesei is lehetünk – hangsúlyozta a szakosztályvezető.

Pöszmet Tibor fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy a közösségépítő programok, valamint egy tájékoztató előadás segítségével igyekeznek jobban megismertetni és átláthatóvá tenni a szülőkkel és gyerekekkel a DEAC felépítését, szellemiségét.

Két felnőtt csapatunk, a DEAC NB III-as alakulata, illetve a DASE megyei I-es legénysége már letudta idei penzumait, ám a megye II-es bajnokcsapatra még vár egy utolsó derbi. A családi napon, 17 órától rendezik meg a DEAC II - Komádi bajnokit.

A családi napra a labdarúgók mellett a többi szakosztály sportolóit is szeretettel várják a szombaton a DEAC-pályára.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Cs. Balázs
közzétéve: 2018-06-07 14:00:00

további cikkek a témában
Responsive image
Magyar Kupa: Szarvasra utazik a DEAC

Cs. Balázs * 2018-09-04 13:42:00

Responsive image
Idegenben zárja a nyarat a DEAC és a DASE

Cs. Balázs * 2017-08-25 15:34:55