Itt a vége! Győzelemmel ünnepelné a bennmaradást a DEAC

2018-06-02 13:04:20

Vasárnap délután befejeződnek a labdarúgó NB III. küzdelmei Magyarországon. A DEAC teljesített az év elején kitűzött célját, kiharcolta a bennmaradást a ligában. A bajnokság záró fordulójában a DVTK II. együttesét fogadja Sáfár László alakulata, akik ellen győzelemmel búcsúztatnák a történelmi szezont.

Hosszú és rögös út vezetett idáig, de eljött ez a nap is. Vasárnap 17 óra 30 perctől az utolsó NB III-as bajnoki mérkőzés kerül megrendezésre az Egyetemi Sporttelepen. A jelenleg a tizenkettedik helyen álló Cívisvárosiak az ötödik pozícióban lévő DVTK II. együttesét fogadják. A DEAC együttese friss feljutóként, izgatottan vághatott neki a bajnokságnak augusztusban a Tállya ellen hazai pályán. Akkor a nyitány 1-1-es döntetlent hozott, amivel mindenki elégedett lehetett. Most, kicsivel több mint kilenc hónap elteltével a DEAC sok nagy csatával a háta mögött a bajnokság lezárására készül a Diósgyőr második számú gárdája ellen. Immár tét nélkül, hiszen az előző fordulóban a debreceniek matematikailag is bebiztosították a helyüket a Keleti csoportban, így jövőre is ebben az osztályban szerepelhetnek majd az egyetemisták. Persze, azért tétje így is lesz a találkozónak, hiszen egy esetleges győzelemmel még egy pozíciót javíthat a DEAC a tabellán. Az utolsó fordulóra szépen lassan minden játékos felépült, így a legerősebb kezdő tizenegy futhat ki vasárnap késő délután a zöld gyepre. Sáfár László edző a deac.hu-nak elmondta, hogy ez a hét már teljesen másként telt, mint amikor még nem harcolták ki a bennmaradást.

  • Érthetően sokkal felszabadultabb a hangulat a csapaton belül, ami remélem, a hétvégi teljesítményünkön is meg fog látszani. Nem tudom, hogy a DVTK első csapatából hány ember „játszik majd le”, de úgy gondolom, hogy verhetőek, és a jelenlegi formánk is okot ad a bizakodásra. Az utolsó hazai meccsen azt kérem a játékosoktól, hogy szolgálják ki a közönséget – hangsúlyozta az NB III-as együttes trénere.

A bajnokság utolsó fordulója főleg a kieső zónában tartogat még óriási izgalmakat. A Tállya, Balassagyarmat, Tiszafüred hármas közül kettő búcsúzik a ligától. Mindhárom alakulat két pont távolságon belül van egymástól, így bárki kipottyanhat a záró napon. Egyik együttesre sem vár könnyű feladat hazai pályán. A Tiszafüred otthon fogadja a bajnok Monort, a Tállya a Füzesgyarmatot, míg a Balassa a bronzéremre hajtó Putnokot látja vendégül. A DEAC-ra már nem várnak thrillerbe illő izgalmak vasárnap, csupán egy jó mérkőzéssel és győzelemmel szeretnék lezárni a mögöttük hagyott 2017/2018-as bajnoki szezont. A DVTK II. elleni találkozóra a belépés díjtalan lesz a Dóczy József utcai Egyetemi Sporttelepen.

Nyereményjáték a Tarr Pizzéria jóvoltából

Mint ahogyan azt megszokhatták szurkolóink, ezen a hazai mérkőzésen is értékes nyereményeket nyerhetnek a Tarr Pizzéria jóvoltából. Nincs más dolguk, mint megosztani a DEAC-DVTK II. hivatalos facebook eseményét, és helyszínen szurkolni vasárnap a DEAC-nak. A megosztók között a mérkőzés félidejében két darab pizza kupont sorsolunk ki. Másik játékunkban a holnapi „Meccsnap” képünk alatt a facebookon várjuk a tippeket a találkozó végeredményére vonatkozóan. A helyesen tippelők között DEAC Pizzát sorsolunk ki, amelyet jövő hét szerdáig vehetnek át a nyertesek a Tarr Pizzériában.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/195067201309248/ 

NB III. Keleti csoport 30. forduló

DEAC-DVTK II.

Kezdőrúgás: 17.30

Helyszín: Dóczy József utcai Egyetemi Sporttelep


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-06-02 13:04:20

további cikkek a témában