Idegenbeli megmérettetések várnak csapatainkra

2017-09-08 19:10:00

DEAC

Ötödik fordulójához érkezik az NBIII Keleti csoportjának küzdelemsorozata. A Gyöngyös elleni 5-0-s győzelemmel a DEAC ismét visszatalált a jó útra és egészen a tabella harmadik helyéig ugrottak fel a negyedik forduló után. Ezen a hétvégén a DEAC-hoz hasonlóan idén feljutott Tiszafüredi VSE vendége lesz az egyetemi együttes. Teljes kerettel vághat neki Sáfár László csapata a túrának, amelyen természetesen a három pont begyűjtése a cél.

Ellenfelünk két döntetlennel egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte NBIII-as szezonját. Odahaza még nem tudták legyőzni őket, viszont ők sem tudtak hazai pályán győzelmet ünnepelni. A DVTK II. és az MTK II. ellen is pontosztoszkodással zárultak a mérkőzések. Jászberényben 2-1-s vereséget szenvedtek, míg egyetlen győzelmüket pont előző hétévégén a Tállya ellen, így önbizalommal várhatják harmadik hazai meccsüket. Két legeredményesebb játékosuk az eddig 2-2 gólig jutó Boros Zoltán és Pesti János. Szombaton 17 óra 30 perctől kezdődik a mérkőzés Tiszafüreden.

Sáfár László a DEAC vezetőedzője a következőképpen látja a szombati mérkőzést

„Az MTK ellen megtekintettem őket. Egy masszív, defenzív csapatról van szó, akik ellen nem lenne jó gólt kapni, mert akkor nagyon nehéz lesz feltörni őket hátul. Elől van két jó képességű csatáruk, akik gondot okozhatnak. Kemény mérkőzésre számítok!”

DASE

Az idei év meglepetéscsapatához, a Monostorpályihoz látogat a DASE ezen a hétvégén. Sütő Balázsék egy hazai győzelemmel a Kaba ellen jelezték, hogy a nyíradonyi 17-0 már csak a múlté és új szelek fújnak a csapat háza táján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy azóta majdnem minden edzést maximális létszámmal tudott megtartani Dér István. A DASE jelenleg a Megyei I. osztály tizedik helyén áll négy ponttal, míg ellenfelünk kilenc ponttal a hatodikon. A mérkőzést szombaton 15 óra 30 perctől rendezik Monostorpályiban.

Dér István nehéz mérkőzést vár

„Lélektanilag jól jött a Kaba elleni győzelem. Jót tett a srácoknak és hétvégén is győzelmet várok. Ellenfelünk jó formában van és a körülmények miatt nehéz mérkőzésre számítok.”

DEAC II.

A Megyei II.osztályban debreceni derbit rendeznek a Debreceni Sport Club és a DEAC II. csapatai között. Az éllovas DEAC II. az egyedüli százszázalékos csapata a megye II. déli csoportjában és ismét győzelemre törnek Katona Lászlóék.  A DSC eddig még nem nyert találkozót az idei szezonban. Nagy Róberték sokat várnak a debreceni derbitől, viszont nem ők a mérkőzés esélyesei. A találkozót az Agrár pályán rendezik szombaton 15 óra 30 perctől.

Mérkőzések a hétvégén:

09.09. 15:30 DSC-DEAC II. /Megye II./

09.09.15:30 Monostorpályi SE /Megye I./

09.09.17:30 Tiszafüredi VSE-DEAC /NBIII/

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-09-08 19:10:00

további cikkek a témában