Sikeres hétvégét zártak a labdarúgók

Frissítés: 2018-03-29 09:16:18

A hét közepén tekintsünk vissza az elmúlt hétvégére, hiszen labdarúgó szakosztályunk számos együttese komoly sikerrel abszolválta a mögötte hagyott bajnoki fordulót.

Ahogyan arról már írtunk, NB III-as csapatunk hazai pályán 2-0-ra győzte le a Tiszafüredi VSE-t Katona Tamás és Kincses Dániel góljaival. A mérkőzés összefoglalóját itt olvashatják: http://www.deac.hu/hirek/labdarugas/380/fontos-s-megrdemelt-gyzelem-tiszafred-ellen. Másik két felnőtt csapatunk a DASE, és a DEAC II. is fontos pontokat szerzett idehaza. A DESE a Monostorpályit győzte le 4-2-re Sütő Balázs, Révai Zoltán, Gál Tibor és Szalóczi Zoltán góljaival. A DASE győzelmével megerősítette pozícióját a tabella tizedik helyén, míg a monostoriak egyre jobban kezdenek leszakadni a középház mezőnyétől. Katona László alakulata a DEAC II. nagyon magabiztos, tizenegy pontos előnnyel vezeti a Megyei II. déli csoportját. Szombaton a Püspökladányi LE látogatott Debrecenbe. A mérkőzés végeredménye 1-1 lett, de a mérkőzés képe alapján két-három góllal is nyerhetett volna a DEAC. Gólunkat Papp Gábor szerezte. A döntetlen így sem csalódás, hiszen egy erős ellenféllel szemben tartott itthon legalább egy pontot a fekete-fehér együttes. A tabella második helyén álló Nagyrábé Komádi ellen nyert 2-0-ra, így kilenc pontra olvadt a DEAC II. előnye.

Felnőtt csapataink ezen a héten mind idegenbe utaznak. A DEAC az NB III-ban a Salgótarjánhoz (ezzel kapcsolatban hamarosan friss hírekkel számolunk be), a DASE a Megye I-ben pedig a Derecskéhez látogat. A DEAC II. Komádiba utazik, ahol szintén nem vár könnyű feladat Csák Zsoltékra.

Kép: Sütő Balázs Monostorpályi ellen is a DASE egyik legjobbja volt

UTÁNPÓTLÁS

A felnőttek sikerein túl utánpótlás együtteseink sikerei is bearanyozták az elmúlt hétvégét. Hét korosztályos együttesünk is győzelmet ünnepelhetett az előző fordulóban. Mind megyei, mind pedig országos szinten nagy győzelmeket arattak a DEAC utánpótlás focistái. Az NB II-ben a Cigándot, míg az NB III-ban a Tiszafüredet győzték le fiataljaink. Az országos bajnokságban nagyon stabilan a középmezőnyben tanyáznak csapataink, hiszen az NB II-ben mind az U15, mind az U14 a negyedik a tabellán, míg az NB III-ban az U17 a kilencedik, az U19 a tizenkettedik. A megyei vonalban a DASE U19-es csapata a harmadik, a DEAC II. fiataljai pedig másodikok. A DASE játékosa Németh Kevin tizennyolc mérkőzésen negyvenegy gólt szerzett, amivel országos szinten is az egyik legtöbb gólt jegyző játékos.

Eredménysor az elmúlt hétvégéről:

  • DEAC II. U19-Püspökladányi LE U19 4-0 (Hajdú-Bihar Megyei II. osztály)
  • DASE U19-Monostorpályi SE U19 2-0 (Hajdú-Bihar Megyei I. osztály)
  • DEAC U14-Cigánd SE U14 9-0 (NB II. Észak-keleti csoport)
  • DEAC U15-Cigánd SE U15 2-1 (NB II. Észak-keleti csoport)
  • DEAC U17 -Tiszafüredi VSE U17 16-0 (NB III. Észak-keleti csoport)
  • DEAC U19- Tiszafüredi VSE U19 9-1 (NB III. Észak-keleti csoport)

A mérkőzések jegyzőkönyvei elérhetőek az MLSZ Adatbankjában.

Kövess minket a facebookon: www.fb.com/csakadeac

Képek: Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-03-29 08:56:30

további cikkek a témában