Távozik Kondás Elemér a DEAC-tól

Frissítés: 2019-12-03 10:46:41

A Debreceni Egyetem NB III-as labdarúgócsapatának sikereire és mutatószámaira országosan is felfigyeltek: magasabb osztályban szereplő klubtól kapott ajánlatot Kondás Elemér vezetőedző. A DEAC vezetői tiszteletben tartják a szakember személyes lehetőségét, és a korábbi megállapodásnak megfelelően nem gördítenek akadályt a távozása elé.

A DVSC-vel korábban számos sikert elért Kondás Elemér 2019 nyarán lett az NB III-ban szereplő DEAC vezetőedzője. Együttesünk remek őszi szezont produkált, 16 forduló után a második helyről várhatja a tavaszi folytatást, hátránya mindössze két pont az éllovas Füzesgyarmattal szemben.

Az idény második felét azonban új szakvezetővel kezdi a csapat, ugyanis Kondás Elemér visszautasíthatatlan ajánlatot kapott.

Kondás Elemér a DEAC-nál vállalt munkát tisztességgel és odaadással végezte, nagy szerepe volt az őszi menetelésben, ám ezt a csapattal, a játékosokkal és a klubbal közösen érte el. A gárdát az összetartás, egységesség jellemzi, ereje elsősorban abban rejlik, hogy a keret zöme helyi kötődésű játékosokból áll, akik tudnak egymásért és az egyesületért küzdeni, tudják, mit jelent a szűkebb DEAC- és a bővebb debreceni futballcsaládhoz tartozni. A szakember távozása ellenére is bizakodva várhatjuk a tavaszi folytatást.

Az új vezetőedzővel kapcsolatban a menedzsment nem kapkod, mert megfontolt, jó döntést szeretne hozni, és a csapat élére egy olyan szakembert kinevezni a január közepén kezdődő téli felkészülés előtt, aki tisztában van a Debreceni Egyetem és a DEAC értékeivel, felfogásával és céljaival.

"Nyáron Kondás Elemér mentalitása, szakmai munkája és személyisége nagyon pozitívan hatott a csapat és a szakosztály minden tagjára" – fogalmazott Pöszmet Tibor, a DEAC futballszakosztályának vezetője. - "Irányításával a csapat ősszel bebizonyította, hogy sokra hivatott. Olyan edzőt szükséges keresnünk, aki ezen az úton tudja az együtteset irányítani és a meglévő közösségi kohéziót is tovább fogja erősíteni" - zárta szavait Pöszmet Tibor.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Nyitrai Daniella
közzétéve: 2019-12-03 10:45:00

további cikkek a témában
Responsive image
Ezúttal a Diósgyőrt ütötték ki futballistáink

Nyitrai Daniella * 2018-10-14 19:26:00

Responsive image
Első NB3-as meccsére készül a DEAC

Nyitrai Daniella * 2017-08-10 09:21:05

Responsive image
Túlélésért küzdő csapathoz utazunk

Nyitrai Daniella * 2019-05-10 17:59:00