Diósgyőrben a DEAC, véget érnek a bajnokságok

2017-11-17 19:00:00

Ezen a hétvégén véghajrájába érnek a felnőtt labdarúgó bajnokságok. A DEAC az utolsó előtti fordulóban a DVTK II. együtteséhez utazik, míg a DASE és a DEAC II. számára is az utolsó őszi mérkőzés következik.

DEAC

A Jászberény elleni 2-2-es döntetlent követően joggal bízhatnak a DEAC háza táján egy jó őszi szezonzárásban az NBIII-ban. Csapatunk kilábalni látszik a szezon közepe óta tartó gödörből és az utolsó két fordulóban újabb pontokkal biztosíthatja be helyét az NBIII alsóházában. Vasárnap Miskolcra, pontosabban Kazincbarcikára a Diósgyőr II. ideiglenes otthonába látogatnak Karikás Krisztiánék. A tabellán tizenötödik helyen tanyázó DVTK II. és a tőle két pontra lévő DEAC csatája kiemelt fontossággal bír majd a bent maradásért folytatott harcban. Aki nyer, az lépéselőnybe kerül a másikkal szemben. Egy estleges DEAC győzelemmel a debreceni egyetemisták meglépnének a DVTK-Tállya kettőstől, viszont ha a borsodiak nyernek akkor a DEAC az utolsó előtti helyre is visszacsúszhat.

A találkozót vasárnap 13 órától rendezik Kazincbarcikán.

DASE

Az őszi szezon második felében produkált jó eredményeinek köszönhetően a Megyei I. osztályban tizenhét megszerzett ponttal a tabella kilencedik helyén várhatja a fél szezon zárását Hajdúnánás ellen a DASE. Dér Istvánék a bajnokság középcsapatai ellen kivétel nélkül pontot/pontokat szereztek, így a szezon eleji kiesési gondok is tovaszálltak. Ugyan, Nánásra nem esélyesként utazik a DASE, de nem kizárható, hogy a tabella negyedik helyezettje ellen elcsíp egy pontot a Megye I. őszi zárófordulójában. Amennyiben ponttal utazna haza a debreceni együttes elégedetten vonulhatnának a téli pihenőre Sütő Balázsék.

A mérkőzést vasárnap 13 órától rendezik Hajdúnánáson.

DEAC II.

Csapatunk őszi bajnokként várhatja a zárófordulót a Megyei II. osztályban. Katona László gárdája nagy magabiztossággal abszolválta az őszi szezont a déli csoportban. Tizenhárom mérkőzésen tizenkét győzelem és csupán egy vereség a mérlegük. Hetvennégy rúgott és huszonhat kapott gól. Magasan a liga legjobbjai Molnár Mártonék, akiktől a Nagyrábé tisztes, nyolc pontos hátrányban van. Az utolsó mérkőzésükön idegenben Nádudvar ellen ünnepelhetik az őszi bajnoki címet a DEAC-os fiúk. Idén már egyszer találkozott a két együttes, akkor a DEAC hazai pályán 9-0-s győzelmet aratott. Egy ilyen arányú győzelemmel most is elégedettek lehetnénk.

A találkozót szombaton 13 órától rendezik Nádudvaron.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-11-17 19:00:00

további cikkek a témában