DEAC-osok szerepelnek a kereskedelmi csatorna népszerű műsorában

Frissítés: 2019-10-14 19:13:44

Nemrég indult el a TV2-n a Fuss, család, fuss! című műsor, amelyben családok küzdenek meg egymással kemény akadálypályákon. A DEAC egykori futballistája, Lipők Csaba is megméretette magát a szeretteivel a viadalon. Lipők szerint fantasztikus élményekkel gazdagodtak a forgatás alatt.

A TV2 az előző héten tűzte a műsorára a Fuss, család, fuss! nevet viselő sport-realityt. A vetélkedőben Lipők Csaba családja is részt vesz. Lipők korábban a DEAC futballistája volt, sőt, nagyobbik fia, Lambert jelenleg is a klubunkban pallérozódik.

"Idősebb gyermekem látta meg a hirdetést, feleségem pedig egyből regisztrált. Az első castingon személyes beszélgetés volt a program. Ezt követően a Fradi csarnokában mérték fel a fizikai állapotunkat. Végezetül az akadálypályát próbálhattuk ki. Ugyan megéreztük, hogy bekerülünk a műsorba, ennek ellenére nagyon örültünk a hírnek. A forgatások alatt még jobban összekovácsolódtunk, bár akadtak mélypontjaink, amikor szóváltásba keveredtünk egymással. Elég olaszos stílusban éljük az életünket, négy különböző egyéniségnek kellett egy irányba húznia. Rengeteget kivett belőlünk a verseny, ha visszagondolok a feladatokra, még most is beleizzadok" - fogalmazott Lipők Csaba.

Lipőkék edzője Katus Attila volt, aki aerobikosként hatszor nyerte meg a világbajnokságot, emellett kétszer az Európa-bajnokságon is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

"Attiláról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Fantasztikus ember, emellett kiváló tréner. Sejtettem, hogy őt fogjuk majd megkapni. Kiváló meglátásokkal segítette a dolgunkat, olyan apróságokra hívta fel a figyelmünket, hogy például bizonyos szituációkban hogyan tartsuk az ujjunkat. Nagy szerepet játszott az eredményeinkben. A műsor után sem szakadtunk el egymástól, telefonon tartjuk a kapcsolatot" - mesélte Lipők.

Lipők Csaba egykori csapatának a teljesítményét is figyeli, és bízik benne, hogy a DEAC bajnoki címmel zárja a szezont.

"Az előző idényben az összes hazai meccsre kilátogattam, hiszen Sáfár Lászlóval jó barátságot ápolok. A mostani bajnokságban még nem tudtam megtekinteni a fiúkat a helyszínen, de tudom, hogy a gárda jelenleg a harmadik helyen áll a táblázaton. Egyszer láttam a DEAC edzését, és ekkor elmondtam Köstner Tominak, hogy az alakulat esélyes lehet az aranyérem megszerzésére. Lambert jelenleg nem futballozik, mivel decemberben megműtik a lábát. Azt gondolom róla, hogy fantasztikus a hozzáállása és a testfelépítése szintén megfelelő. Igazából a technikáján kell csiszolnia. Az, hogy mire viszi, a jövő kérdése. Lambert iskolai teljesítményére sem panaszkodhatok, ugyanis remek jegyeket kap" - zárta mondandóját a büszke édesapa.

Kép forrása: tv2.hu


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-10-14 19:09:00

további cikkek a témában
Responsive image
A DEAC II. nyerte a derbit

Biró Ádám * 2019-03-24 11:32:00

Responsive image
A YoUDay jó hatással volt a focistáinkra

Biró Ádám * 2018-10-05 08:22:00