Zsinórban ötödik alkalommal maradt alul a DEAC az NBIII-ban

2017-11-06 12:40:00

NBIII-as csapatunk ezúttal az MTK II. ellen szenvedett vereséget és tovább tart a DEAC mélyrepülése. A DASE Szoboszlón játszott döntetlent, míg a DEAC II. Hajdúszovátot győzte le hazai környezetben. – Hétvégi összefoglaló

DEAC

Az NBIII tizenharmadik fordulójában Csepelre látogatott az MTK II. együtteséhez a DEAC. Sáfár László nem volt könnyű helyzetben a mérkőzés előtt, hiszen több kulcsjátékosa is hiányzott az utazó keretből. Karikás Krisztián sérülés, Katona Tamás üdülés miatt nem volt hadra fogható az igen fontos bajnoki előtt. A DEAC utoljára a nyolcadik fordulóban a Tiszaújváros ellen tudott pontokat szerezni. Az azóta eltelt négy fordulóban kivétel nélkül vesztesen hagyta el a csapat a pályát. Sajnos az utóbbi idők rossz eredményei a tabellán elfoglalt pozícióján is meglátszik a DEAC-nak. A középmezőnyből egészen a kiesőzónáig csúszott vissza az egyetemi együttes. Ahhoz, hogy elmozduljanak Csörgő Krisztiánék létfontosságú lett volna egy budapesti győzelem az MTK II. ellen. Ellenfelünk jó formában várta a mérkőzést, hiszen utolsó négy mérkőzéséből hármat megnyert. Az MTK II. a mérkőzés előtt a tabella ötödik helyén állt.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogyan azt mindenki várta. Az MTK ragadta magához a kezdeményezést és kontrolálták a játék menetét. A DEAC sokat hibázott mezőnyben és, ha hozzájuk is került a labda, azt azonnal el is vesztették. Az első MTK gól előtt egy vitatható büntetőt nem fújtak be a DEAC számára, ami pár perccel később megbosszulta magát. Az MTK II. a huszonhatodik percben Szabó Dominik révén megszerezte a vezetést. Az MTK gólja sem hozott változást a játék képében, a DEAC nem tudta érvényesíteni akaratát.

A második félidőben cserékkel igyekezett Sáfár mester felrázni a csapatát, de ezek sem segítettek. A vendéglátók kapufáig jutottak és a hetvenötödik percben Szuhodovszki Soma fejjel volt eredményes, amellyel kialakította a 2-0-s végeredményt. Összességében teljesen megérdemelten nyert a budapesti együttes, hiszen a DEAC-nak egy kaput eltaláló lövése és két szöglete akadt az egész találkozón. Sorozatbéli ötödik vereségével az abszolút kieső tizennegyedik helyre csúszott vissza a DEAC.

Edzői értékelés később…

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16963/13/1247319.html

DASE

Fontos mérkőzésen játszott kettő-kettes döntetlent a DASE a Hajdú-Bihari Megyei I. osztály tizenharmadik fordulójában Hajdúszoboszlón. A fürdővárosban a tabella nyolcadik és kilencedik helyezettje találkozott egymással. A DASE jó formában várta a mérkőzés, hiszen legutóbbi négy bajnokiáját megnyerte. A DASE kezdett jobban, 2-0-ra is vezetett a mérkőzésen Fogarasi Ádám és Kiss Levente góljaival. Sajnos az utolsó tíz percet nem bírta a DASE és a szoboszlóiak a nyolcvanegyedik és kilencvenegyedik percben kiegyenlítették a mérkőzést és otthon tartottak egy pontot. A DASE így maradt a tabella nyolcadik helyén.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el:http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17082/13/1256557.html

DEAC II.

Nem tud hibázni Katona László alakulata a megyei másodosztályban. Ezúttal Hajdúszovát gárdáját győzték le hazai pályán 5-3-ra. A DEAC irányított végig és egy percig sem volt kérdés, hogy otthon tartják-e a három pontot. Góljainkat hárman szerezték: Csák Zsolt mesterhármast szerzett, mellette Lévai Ádám és Hetrovics Roland voltak eredményesek. Tizenkét fordulót követően hat ponttal vezeti a tabellát a DEAC II.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17088/12/1260428.html

Utánpótlás hírek a facebook oldalunkon lesznek elérhetőek.

Móré Bendegúz

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-11-06 12:40:00

további cikkek a témában