Csepelen törné meg rossz sorozatát a DEAC

2017-11-03 10:10:00

Felnőtt csapataink számára ezen a hétvégén megkezdődik a 2017/2018-as bajnoki szezon őszi hajrája. A DEAC az MTK II. csapatához utazik, a DASE a Hajdúszoboszlóhoz látogat, míg a DEAC II. hazai pályán fogadja a Hajdúszovát együttesét. 

DEAC

Négy mérkőzés óta tart a DEAC vereségi szériája az NBIII Keleti csoportjában. Az elmúlt hetek rossz eredményei következtében a fekete-fehér alakulat visszacsúszott a tabella tizenkettedik helyére és csak négy pontra vannak a kieső zónától. Ezen a hétvégén az NBIII tizenharmadik fordulójában Budapestre, az MTK II. együtteséhez látogatnak Nagy Zoltánék. Az MTK II. jelenleg a tabella ötödik helyén áll, viszont az előző fordulóban a sereghajtó Tállya otthonában szenvedtek meglepő 1-0-s vereséget. Legeredményesebb játékosuk Szerencsi Miklós hat találattal.

Nagy kérdés a mérkőzés előtt, hogy a Sáfár-Madar edzőpáros továbbra is ragaszkodik-e az eddigi idegenbeli taktikához és egy nagyon stabil védekezésre építkezve a kontratámadásokra alapozza majd a játékát a DEAC, vagy meglepik ellenfelüket és felvállalják a nyíltsisakos küzdelmet.

Sáfár Lászlót kérdeztük a mérkőzés előtt:

„Az MTK II. és a DVTK II. is élvonalbéli csapatok, így hogy kik játszanak majd vissza azt nem tudjuk. Az MTK-t már egyszer láttam játszani. Nem agresszívak de ügyesek és egy játszós csapat. Ha a mi játékosaink hajlandóak felvenni azt a mentalitást, ami elvárható lenne akkor nagy reményekkel megyünk. Viszont, ha a Monor meccshez hasonlóan álmosan és bambán játszunk hasonló eredménnyel fogunk hazatérni.”

Az MTK II.-DEAC mérkőzést vasárnap 13 óra 30 perctől Csepelen rendezik.

DASE

Hat pontos rangadó vár a DASE csapatára a Megyei I. osztály tizenharmadik fordulójában Hajdúszoboszlón. A két együttes ugyanannyi ponttal (16) áll a tabellán. A DASE a nyolcadik, a szoboszló a kilencedik helyen. Így, aki nyer szombaton biztosan a felsőházban tölti a téli szünetet. A DASE elmúlt négy mérkőzését kivétel nélkül megnyerte és ismét jó esélyei vannak a hullámvölgyben lévő fürdővárosiak ellen. Sütő Balázs és Németh Gergely is kirobbanó formában futballozott az elmúlt bajnokikon, reméljük, hogy a gólveszélyük szombaton is megmarad. A mérkőzést szombaton 13 óra 30 perctől rendezik a Hajdúszoboszlói Sportpályán.

DEAC II.

Kényelmes pozícióból és hat pont előnyből vághat neki az őszi hajrának a DEAC II. a Megyei II-ben. A Déli csoport küzdelemsorozatát hat pontos előnnyel vezetik Csák Zsolték Nagyrábé előtt és ezen a hétvégén is egy kötelező hazai házifeladat vár a DEAC második számú csapatára Hajdúszovát ellen. Az idei szezonban már találkozott a két csapat, akkor Hajdúszováton 6-1-re tudott győzni a DEAC. Egy hasonló eredménnyel most is elégedett lehetne Katona László vezetőedző.

A mérkőzést szombaton 13 óra 30 perctől rendezik az Egyetemi sporttelepen Debrecenben. Erre a hazai mérkőzésre várunk minden szurkolót! A belépés díjtalan!

Móré Bendegúz

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-11-03 10:10:00

további cikkek a témában