Kondás Elemér és Bíró Péter értékelte az Ózd elleni meccset

Frissítés: 2019-08-19 13:56:49

A Debreceni Egyetem labdarúgói karneváli hangulatot varázsoltak az Egyetem Sporttelepen vasárnap délután. Csapatunk az újonc Ózdot 4-0-ra győzte le. Kondás Elemér elmondta, látszik a csapaton a fejlődés. A duplázó Bíró Péter pedig úgy érzi, a harmadik találattal tettek pontot az ütközet végére.

Honlapunkon már beszámoltunk arról, hogy DEAC megőrizte a veretlenségét az NB III-ban. Kondás Elemér tanítványai vasárnap délután az ózdiakat múlták felül 4-0-ra. Az első félidőben Bíró Péter duplázott, majd a második játékrészben Bárány Donát szintén kétszer köszönt be. A hét ponttal rendelkező együttesünk jelenleg a harmadik helyen áll a táblázaton.

Kondás Elemér elégedetten összegezte a vasárnapi összecsapást. Szakmai igazgatónk elmondta, egyik céljuk az volt, hogy megőrizzék a kaput a kapott góltól, ami össze is jött.

 

 

"Az elmúlt két bajnokihoz hasonlóan most is sok lehetőséget alakítottunk ki, szerencsére négyet gólra is váltottunk. Akadt egy-két hullámvölgyünk, de a cserék lendítettek a játékunkon. Azért dolgozunk, hogy hétről hétre fejlődjünk, és látszik is az előrelépés. A győzelem természetesen mindig jó hangulatot generál. Nincs megállás, megyünk tovább, hiszen a következő találkozót is meg akarjuk nyerni. Az is tervünk volt, hogy az Ózd elleni összecsapást kapott gól nélkül hozzuk le, örömteli, hogy ezt is megvalósítottuk" - nyilatkozta a szakmai igazgatónk.

A gólcsapot Bíró Péter nyitotta meg, 21 éves futballistánk az első félidőben kétszer is túljárt az ózdi hálóőr eszén.

"Jól éreztem magam a pályán. Természetesen mindig örömteli, ha gólt szerzek, főleg, ha egymás után kétszer is betalálok. Magabiztosan futballoztunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. Úgy gondolom, a harmadik gólnál dőlt el végleg a találkozó" - fogalmazott játékosunk, aki ebben a szezonban már háromszor volt eredményes.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-08-19 13:48:00

további cikkek a témában