Új kapusunk az edzősködésre is nagy hangsúlyt fordít

2019-08-08 17:14:00

A Debreceni Egyetem együttesében folytatja a pályafutását Tóth Dániel. Friss szerzeményünk a legutóbbi szezonban megye I-ben érdekelt alakulatot erősített. Tóth már a tréneri munkával is komolyan foglalkozik, jelenleg U14-es fiatalokkal dolgozik Benczik Zsolt mellett.

Tóth Dániel az előző idényben a Balkány kapuját őrizte, de a nyáron új fejezet kezdődött a karrierjében, hiszen rábólintott a DEAC ajánlatára. Daninak Szabados Istvánnal és Csúri Bencével kell megküzdenie a csapatba kerülésért. 

„Nyilván szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, de nem lesz egyszerű feladat Pistit kiszorítani. Szurkolok neki, hogy egyszer a Lokinak legyen az első számú hálóőre. Az egészséges rivalizálást leszámítva jó viszony van a kapusok között. Nem számítok még idős labdarúgónak, így fejlődni akarok a DEAC-ban. Csak pozitívumokat tudok elmondani a klubról, kifogástalanok a körülmények, nekünk csak a futballra kell összpontosítanunk. Az előző állomáshelyemhez képest a mostani alakulatom minden szempontból előrelépés. Kondás Elemért is jól ismerem, mivel a DVSC-DEAC-nál már volt a vezetőedzőm. A játékosok közül például Papp Ferivel és Urbin Petivel a Balmazújvárosban voltunk csapattársak, vagyis egyáltalán nem ismeretlen közegbe csöppentem" - mondta Tóth, aki hozzátette, amennyiben megkapja az esélyt a szakmai stábtól, igyekszik megragadni a sanszot.

Cerberusunk a fiatal kora ellenére már az edzői pályára is tudatosan készül, tervei között szerepel a B-licences tanfolyam elvégzése is.

„Az U14-es korosztálynál segítem Benczik Zsolt munkáját. Két hete dolgozunk együtt, de már nagyon sokat tanultam tőle. Balkányban már belekóstoltam az edzősködésbe, az U14-es és az U16-os csapatot irányíthattam. Előző állomáshelyemen gyakorlatilag szabad kezet kaptam, ám őszintén megmondva, ott nem igazán tudtam fejlődni" - mutatott rá Dani.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-08-08 17:14:00

további cikkek a témában
Responsive image
A Sényőt is legyőzték a futballistáink

Biró Ádám * 2019-09-01 20:19:00

Responsive image
Mindenki pályára!

Biró Ádám * 2018-08-10 12:39:00

Responsive image
Döntetlennel zárult a flúgos futam

Biró Ádám * 2019-05-26 21:38:00