Rutinos védővel állapodtunk meg

Frissítés: 2019-08-08 11:28:38

A Debreceni Egyetem alakulata kissé átalakított kerettel vágott neki az NB III új idényének. Csapatunkhoz csatlakozott Papp Ferenc is, aki a rutinjának köszönhetően a hátsó alakzat stabil „bástyája" lehet. A futballista a Putnok elleni bajnokin már letette a névjegyét.

A DEAC a Putnok elleni 2-2-es döntetlennel kezdte meg a bajnokságot. A meccset végigjátszotta Papp Ferenc, aki a Tiszaújvárosnak intett búcsút a nyáron. A 29 éves futballistában maradt némi hiányérzet az idénynyitót követően, ennek ellenére optimistán várja a folytatást.

„Úgy gondolom, meg is nyerhettük volna a vasárnapi mérkőzést. Több olyan periódusa is akadt a találkozónak, amely során kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, de néhány hibát is elkövettünk. Egy-két hétre még mindenképpen szükség van ahhoz, hogy teljesen összecsiszolódjunk. A vezetőség azt várja tőlünk, hogy az előző szezonban elért kilencedik helyezésen javítsunk, erre reális esélyt látok. Az NB II-ben sok tapasztalatot gyűjtöttem, amit igyekszem átadni a fiataloknak. Korábban a középpályán is feltűntem olykor, de leginkább a védelemben érzem magam otthonosan" - fogalmazott a hátvéd, aki a Hajdúböszörmény, a Balmazújváros és a Szeged-Grosics Akadémia egyleteit is erősítette.

Papp Debrecenben él, így ebből a szempontból ugyancsak előnyös volt számára a DEAC ajánlata, ám emellett több indok is szerepet játszott abban, hogy rábólintott a vezetőség ajánlatára.

„Szimpatikus a közeg, valamint Kondás Elemér személye garancia arra, hogy komoly eredményekre lehet képes a csapat. A keret nagy részét már ismertem, vagyis a beilleszkedés zökkenőmentesen ment. Döntésemben az is nagy szerepet játszott, hogy Debrecenben élek, ugyanis így nem kell annyira sokat utazgatnom. Tiszaújvárosban kellemes élményekkel gazdagodtam, de úgy éreztem, ideje váltani. Szerencsére békével váltunk el egymástól" - fogalmazott Papp.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-08-08 11:21:00

további cikkek a témában
Responsive image
Vereséget szenvedtünk a Békéscsaba ellen

Biró Ádám * 2019-07-20 17:24:00

Responsive image
Sikeres hétvégét zártak a labdarúgók

Biró Ádám * 2018-03-29 08:56:30

Responsive image
Második hely a Hajdúvárosok Tornáján

Biró Ádám * 2020-01-17 16:04:48