Lefékeznénk a bombaformában lévő listavezetőt

2019-04-12 17:51:00

Egyetemi csapatunk labdarúgói Jászberényben vendégeskednek a hétvégén. Fel kell kötniük a gatyájukat Sáfár László játékosainak, ugyanis a vetélytárs a legutóbbi nyolc bajnokiját sikerrel vette. A DEAC abból mindenképpen erőt meríthet, hogy ősszel 5-1-re verte a jászberényieket.

A DEAC futballistáira komoly erőfelmérő vár a hétvégén, hiszen Sáfár László együttese a listavezető Jászberény otthonában vendégeskedik, a mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik. Az éllovas pazar formában van, ezt támasztja alá, hogy a legutóbbi nyolc meccsét megnyerte a harmadosztályban. Egyetemi együttesünk játékosai is bizakodva várhatják a „portyát", mivel két súlyos vereség után Egerben már három pontot szereztek. Valószínűleg a jászberényieket a revánsvágy is fűti majd, hiszen szeptemberben 5-1-es vereséget szenvedtek a Dóczy József utcai stadionban. A fölényes diadalból Balogh Krisztián, Kerekes Krisztián, Sidibe Ibrahima és Bíró Péter is góllal vette ki a részét, utóbbi duplázni tudott.

„Ki merem jelenteni, hogy az idény egyik legnehezebb meccse vár ránk. Jó formában van az ellenfelünk, nemrég az első helyet is megszerezte. Fontos lesz, hogy minél stabilabbak legyünk hátul, hiszen ha nem tudnak gólt szerezni, türelmetlenné válhatnak. Talán a remek sorozat kicsit elbizakodottá teszi a jászberényi játékosokat. Az őszi meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, bár az akkor bevált taktikai elemekre a hétvégén is építhetünk. Akadnak sérültjeink, de Egerben sem volt teljes a csapat, ennek ellenére ott jól tudtuk pótolni a hiányzókat" - fogalmazott Spitzmüller István, aki az egri összecsapást betegség miatt hagyta ki.

A megye I-ben a DEAC II. a Berettyóújfalut fogadja a Böszörmény úti campuson, míg a DASE Hajdúsámsonban vizitál. Mindkét találkozó szombaton 15.30-kor rajtol. A DASE csütörtökön pótolta a Nyíradony elleni bajnokiját, Kovács Miklós legénysége 2-1-es vereséggel zárta az ütközetet.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-04-12 17:51:00

további cikkek a témában
Responsive image
A Nagyváradi Egyetem csapatát fogadtuk

Biró Ádám * 2019-10-25 12:22:00

Responsive image
Újabb újoncot fogadunk

Biró Ádám * 2019-08-23 21:18:12