Elpártolt tőlünk a szerencse Nyírbátorban

2017-10-24 10:31:30

Tovább tart a DEAC vereségi szériája az NBIII-ban, míg a DASE és a DEAC II. is folytatta jó szereplését a Megyei osztályokban.

DEAC

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a DEAC az NBIII Keleti csoportjában. Sáfár László csapata ezúttal Nyírbátorban kapott ki 3-1-re. Az NBIII-ban rutinosnak számító bátoriak az első perctől kezdve kezdeményeztek hazai pályán, míg a vendég DEAC stabil védekezésre épülő kontrajátékra rendezkedett be. Egy-egy alkalommal el is jutott az ellenfél kapujáig a DEAC, sőt még kapufát is eltalálták, azonban a szerencse nem állt a debreceniek oldalán. A huszonhetedik percben Tóth Márk értékesítette a Nyírbátor részére megítélt büntetőt, amivel előnybe kerültek a hazaiak. Az első félidő vége gólpárbajt hozott, ugyanis a negyvenharmadik percben Karikás Krisztián passzából Csörgő Krisztián talált be, ezzel kiegyenlítve a mérkőzés állását, azonban csak egy percig örülhetett a DEAC, hiszen a középkezdést követő akció után újabb nyírbátori gólnak tapsolhatott a hazai publikum. A Nyírbátor gólját a góllövőlista éllovasa Hornyák Marcell szerezte.

A második játékrészben sem változott sokat a játék képe. A DEAC cserékkel igyekezett felrázni a támadójátékát, azonban újabb gólt/gólokat nem tudtak szerezni. A Nyírbátor kihasználva rutinját végig a kezében tartotta a mérkőzés irányítását. A mérkőzés nyolcvanadik percében Szabó Roland góljával pedig bebiztosítottak a három pont sorsát és 3-1-es győzelmet arattak a DEAC felett hazai környezetben.

A DEAC sorozatbéli harmadik vereségével újabb pozíciót rontott a tabellán és a tizedik helyre csúsztak vissza az NBIII Keleti csoportjában. A Nyírbátor a hatodik helyre lépett előre.

DASE

Zsinórban harmadik 2-1-es győzelmét aratta a DASE a hétvégén. Dér Istvánék ezúttal a Téglás otthonából hozták el a három pontot. Ugyan a hazaiak szereztek vezetést az első félidőben, a második játékrészben Sütő Balázs és Lengyel István góljaival megfordították a találkozót a sereghajtó otthonában. A Téglás VSE továbbra is nulla ponttal kullog a Megyei I. osztály utolsó helyén, míg a DASE győzelmének köszönhetően megerősítette helyét a középmezőnyben.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17082/11/1256543.html

DEAC II.

Szombaton már a második kör kezdődött a Megyei II. osztály Déli csoportjában. A DEAC II. Konyárt fogadta haza pályán, ahol végül nagyon sima 8-1-es győzelmet arattak Molnár Mártonék. A DEAC már az első félidőben elintézte a fontos dolgokat, ugyanis hatot gurítottak negyven perc leforgása alatt. A második játérész szorosabb volt, hiszen „csak” 2-1-re nyerte azt a félidőt a hazai együttes. Góljainkon heten osztoztak. Csák Zsolt mesterhármast szerzett, amivel átvette a vezetést a góllövőlistán, Molnár Márton duplázott, míg Köstner Tamás, Rácsai Lajos és Lévai Ádám egyszer volt eredményes. A DEAC II. tíz fordulót követően huszonhét pontot szerezve három ponttal előzi meg a Nagyrábét a tabella élén.

A mérkőzés jegyzőkönyve itt érhető el: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/9/17088/10/1260414.html

Móré Bendegúz 

DEAC Sajtóreferens


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2017-10-24 10:31:30

további cikkek a témában