Egymásnak feszülnek a megye I-es csapataink

2019-03-21 14:58:00

Villanyfényes összecsapás, győzelemre éhes csapatok: minden adott ahhoz, hogy emlékezetes meccset játsszon a DASE és a DEAC II. a hétvégén. Kovács Miklós szerint a pillanatnyi forma döntheti el a három pontot, míg Katona László szerint nem mindennapi találkozóra készülnek a játékosai.

Ugyan az NB III-ban szereplő egyetemi együttesünk a hétvégén a Gyöngyös otthonában lép pályára, ennek ellenére érdemes lesz kilátogatni a Dóczy József utcai stadionba, hiszen a DASE a DEAC második csapatával csap össze, a megye I-es bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik. A mérkőzést Katona László legénysége várhatja jobb pozícióból, mivel a DEAC II. a 10. helyen áll a táblázaton, míg a DASE a 15. pozíciót birtokolja.

„Mindkét gárda bizonyítani szeretne. Kiélezett mérkőzésre készülök, amelyen a pillanatnyi formának döntő jelentősége lesz” – fogalmazott Kovács Miklós, a DASE mestere, aki kitért az egylet eddigi tavaszi meccseire is. „Az első két találkozón dobogóesélyes riválisokkal csaptunk össze, ezeken nem az eredmény, sokkal inkább a mutatott játék volt fontos. A Derecske ellen balszerencsés vereséget szenvedtünk, pedig jobb teljesítményt nyújtottunk ellenfelünknél. Úgy gondolom, jó úton járunk, nem panaszkodom a srácokra, mivel mindent megtesznek a jobb eredmények eléréséért”- mutatott rá Kovács.

A DASE ebben az évben még nem tudott pontot szerezni, ellenben a DEAC II. már négy egységgel gazdagodott az előző három kanyarban.

„Nem vagyok elégedetlen, de a Hosszúpályival vívott bajnoki negatív meglepetés volt, ám a Hajdúszoboszló legyőzése kellemes emlék. A Monostorpályi elleni döntetlent reálisnak tartom. A DASE együttesével presztízsmeccset vívunk, szeretnénk győzni. Nem kell motiválni a játékosokat, ugyanis egy megye I-es labdarúgó életében nem gyakran adatik meg, hogy villanyfényes összecsapáson léphet pályára. Vannak sérültjeink, de bízom benne, hogy mindenki bevethető lesz a hétvégén” – mondta Katona László.  


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-03-21 14:58:00

további cikkek a témában
Responsive image
Tavasszal sem fukarkodna a gólokkal

Biró Ádám * 2018-12-14 11:22:00

Responsive image
Legyőztük a listavezetőt!

Biró Ádám * 2019-10-06 19:02:00

Responsive image
Húsvéti gólparádé

Biró Ádám * 2019-04-21 20:44:00