Győzelemmel zárnánk a hosszú hétvégét

2019-03-15 10:24:00

A táblázat hatodik helyét elfoglaló egyetemi együttesünk a komoly gödörben lévő Sényő ellen igyekszik három ponttal gazdagodni a hétvégén. Virág Aladár szerint hiba lenne az újonc gyengébb formájából kiindulni, ennek ellenére a DEAC célja a győzelem.

Az NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC futballistái vasárnap 15 órától a Sényő együttesét látják vendégül. Az újonc kiválóan kezdte a szezont, a nyolcadik forduló után vezette a táblázatot, de az utóbbi időben megtorpant, amit az is bizonyít, hogy immáron nyolc forduló óta nyeretlen.  A két egylet augusztusi bajnokiján a sényőiek Marics Gábor duplájával fektették két vállra Sáfár László legénységét.  

„Nem foglalkozunk azzal, hogy milyen eredményeket produkált a Sényő az utóbbi időben. Ebben a bajnokságban bármi megtörténhet, így nagy hiba lenne, ha az ellenfelünk nyeretlensége elaltatna bennünket. Úgy tudom, riválisunk taktikája sok passzra épül. Veszélyes játékosok alkotják a sényői gárda keretét, ennek ellenére bármi áron szeretnénk megszerezni a három pontot” – nyilatkozta Virág Aladár.

Egyetemi csapatunk felemás mérleggel zárta az idei két bajnokiját, hiszen a Tiszaújvárossal szemben hazai pályán maradt alul (0-2), de a csorbát Nyírbátorban sikerült kijavítani egy 3-0-s diadallal.

„Sajnos a Tiszaújváros ellen még saját magunkat is megleptük, korán hátrányba kerültünk, ezt követően csak futottunk az eredmény után. A hétvégén bizonyítani szeretnénk a drukkereknek is, hogy ez csak egy kisiklás volt, és nem ez az igazi arcunk. Nyírbátorban teljesen más mentalitással léptünk pályára, az első perctől az utolsóig koncentráltunk, ezt kell megismételnünk a Sényő ellen” – mutatott rá rutinos védőnk, aki hozzátette, a DEAC kiegyensúlyozott teljesítményt akar nyújtani a bajnokságban.

A megye I-ben a DASE a Derecske otthonában vizitál, míg a DEAC II. a Hajdúszoboszlót fogadja.  Mindkét összecsapás szombaton 15 órakor kezdődik.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-03-15 10:24:00

további cikkek a témában
Responsive image
Szaporíthatjuk a sereghajtó gondjait

Biró Ádám * 2019-05-24 17:29:00

Responsive image
Megyei bajnokok csatája az NBIII-ban.

Biró Ádám * 2017-08-19 14:43:39

Responsive image
A YoUDay jó hatással volt a focistáinkra

Biró Ádám * 2018-10-05 08:22:00