Jó felkészülés után folytathatjuk a bajnokságot

Frissítés: 2019-02-28 15:07:33

Egyetemi gárdánk kerete csak két helyen módosult a télen, így az állandóság jellemzi a DEAC futballcsapatát. A felkészülési meccseken önbizalom-növelő győzelmeket arattunk, vagyis bizakodva várhatjuk a harmadosztályú bajnokság folytatását. Máté Péter is optimista, reményei szerint az esztendő első bajnokiján itthon tartjuk a három pontot a Tiszaújváros ellen.  

Majd’ kéthónapos felkészülés után a hétvégén már bajnoki vár az NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC labdarúgóira. Az elmúlt hetek a tervek szerint alakultak, Sáfár László csapata az edzőmeccseket veretlenül vívta meg. Kiss Lászlóék kétszer is találkoztak a DVSC második együttesével, mindkét meccset sikerült megnyernünk. A Loki mellett a Tarpával és a Putnokkal is összecsaptunk, ezeket a riválisokat szintén sikerült két vállra fektetnünk.

Egyetemi csapatunknál nem volt nagy jövés-menés a télen. Kovács Miklós a megye I-ben szereplő DASE vezetőedzője lett, így rá már nem számíthat a szakmai stáb. Örömteli, hogy Bojti Ádám személyében egy saját nevelésű, szép jövő előtt álló játékos csatlakozott a kerethez.

A DEAC a hétvégén a Tiszaújvárost fogadja, Máté Péter optimistán várja a vasárnap 14.30-kor kezdődő bajnokit.

„Úgy gondolom, készen állunk a rajtra. Jól ismeri egymást a két gárda. Bízom benne, hogy a szurkolóink is várják már a bajnokság folytatását. Reményeim szerint sokan kilátogatnak a DEAC-pályára, szükségünk van a szurkolók biztatására. Természetesen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Január elején kezdtük meg a munkát, már ekkor akadtak sérült játékosaink, a felkészülés közepén pedig egy betegséghullám söpört végig a csapaton. Ezt leszámítva ideális körülmények között dolgozhattunk, az eltervezett munka nagy részét elvégeztük” – nyilatkozta Máté Péter.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-02-28 14:54:00

további cikkek a témában
Responsive image
Mesterhármasra hajtanak a labdarúgóink

Biró Ádám * 2019-03-22 10:28:00

Responsive image
Újabb újoncot fogadunk

Biró Ádám * 2019-08-23 21:18:12