Sain Anna újra bekerült a válogatott keretébe!

2019-02-26 14:21:00

A magyar U17-es válogatott a jövő héten két felkészülési mérkőzést vív Szlovénia ellen. Schumi Dorottya szövetségi edző ismét számít a DLA-DEAC U19-es gárdájának húzóemberére, Sain Annára.

Az U17-es női magyar válogatott március 5-én és március 7-én is összeméri az erejét Szlovéniával. A keddi mérkőzés helyszíne Nagykanizsa lesz, majd két nappal később Cerkvenjakban találkozik a két nemzeti együttes. Schumi Dorottya újra bizalmat szavazott a DLA-DEAC labdarúgójának, Sain Annának. Anna számára nem lesz idegen a válogatott, hiszen ebben az évben már többször bekerült a válogatott keretébe.

„Most is meglepett a meghívó, de persze örültem neki. Nemrég Spanyolországban készültünk, két meccset is játszottunk helyi csapatok ellen, szerencsére mindkét alkalommal sikerült győznünk. Az egyik találkozón egy félidőt, a másikon pedig huszonöt percet kaptam. Úgy érzem, megháláltam a bizalmat, szerintem jól ment a játék. A szlovénok elleni két mérkőzésen is bízom benne, hogy lehetőséget kapok. Ha egy-egy félidőt a pályán tölthetnék, már elégedett lennék. A válogatottban a védelem tengelyében számítanak rám, és a szezon további részében a klubomban is ezen a poszton vetnek be” – nyilatkozta Sain Anna.

Az U17-es válogatott március végén az Európa-bajnoki szereplésért küzdhet meg, a mieink Angliával, Grúziával és Görögországgal csapnak össze Gyirmóton. Sain Anna bízik benne, hogy ezeken a sorsdöntő ütközeteken is szerepet kap.

A magyar válogatott programja:

  1. március 5. 15:00 Magyarország-Szlovénia, Nagykanizsa
  2. március 7. 12:00 Szlovénia-Magyarország, Cerkvenjak

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Biró Ádám
közzétéve: 2019-02-26 14:21:00

további cikkek a témában