Sopronban vendégszerepel a DEAC

Frissítés: 2018-04-23 13:17:13
Szerdán újra megpróbálhatja matematikailag is kiharcolni a bentmaradást a DEAC kosárlabdacsapata. Berényi Sándor együttese ezúttal Sopronba látogat, a 19 órától kezdődő mérkőzésen egy győzelemmel bebiztosíthatják jövő évi élvonalbeli tagságukat, de szerencsés esetben ehhez akár egy 18 pontos vereség is elég lehet.

A két gárda a szezon során már háromszor is találkozott, az alapszakaszban két vendéggyőzelem született, míg az első alsóházi összecsapásukon 18 ponttal nyert a DEAC a Nagyerdőn. Molnár Andrásék ekkor a szezon eddigi legjobb produkciójával rukkoltak elő, a második negyedben mutatott fantasztikus játéknak köszönhetően valósággal átgázoltak Sabáli Balázs együttesén. A hajrában már közel harminc pont is volt a két fél között, ám az utolsó percek a vendégeknek sikerültek jobban, így lehet még némi keresni valójuk az egymás elleni eredmény tekintetében. A Sopron csak abban az esetben kerülheti el a playoutot, ha hátralevő három mérkőzését kivétel nélkül megnyeri, a DEAC-ot legalább 19 ponttal veri, és a cívisvárosiak mindhárom mérkőzésüket elvesztik.

A DEAC-nál a hosszú idő óta maródi Farkas Attila mellett Dallas Lauderdale sem tudja vállalni a játékot, az amerikai center Achillese a Jászberény elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg, még nem tudni pontosan, hogy mikor térhet vissza.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-04-23 13:10:46

további cikkek a témában