A bajnokot látjuk szombaton vendégül

2018-01-19 08:00:00

A bajnoki címvédő Alba Fehérvár együttesét fogadja az Oláh Gábor utcán a DEAC a bajnokság 16. fordulójában. A szombaton 17 órától kezdődő találkozón bemutatkozhat a debreceniek új igazolása, Keron DeShields is.

Berényi Sándor abban a kiváltságos helyzetben van az alapszakasz kétharmadához közeledve, hogy előreláthatólag a szezon során először mindenki bevethető lesz a csapatából. Isaiah Armwood és Jahmal Jones felépült kiesebb sérüléséből, ráadásul a héten a kötelező orvosi vizsgálaton is átesett Keron DeShields is bemutatkozhat. Az elmúlt héten egy távozója is volt a csapatnak, Fazekas Csaba visszatért nevelőegyesületéhez Nyíregyházára. - Keron érkezése bizonyára új impulzusokat ad majd, ez már az eddigi edzéseken is látszott. Ő egy olyan játékos, aki még hiányzott a játékunkból, nagyon sokat várunk tőle, reméljük, hogy sikerül beváltania a hozzá fűzött reményeket. Nagyon várjuk már a mérkőzést, a bajnokcsapat ellen mindig nagy élmény játszani, reméljük sokan fognak buzdítani minket a helyszínen is. –vélekedett a csapat másodedzője, Kovács Adrián.

A DEAC a bravúros szezonkezdet után az elmúlt hetekben kissé megtorpant, ám a 6-9-es mérleg még mindig bizakodásra adhat okot. Az Alba Fehérvár ezzel szemben bombaformában van, legutóbbi tíz mérkőzéséből kilencet megnyert, így a gyengébb rajt után már ott loholnak a Szolnok-Körmend-Falco hármas nyomában. A sikerekben nagy szerepet játszik az egykoron Debrecenben is kosárlabdázó Lóránt Péter, aki sérüléséből felépülve igazi vezére csapatának. - Elképesztő formában vannak mostanában, nagyon erős a játékosállományuk. Készültünk belőlük, tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk, hogy jó mérkőzést játszunk ellenük. A múlt héten csütörtökön játszottunk, így egy kicsivel több időnk volt magunkkal is foglalkozni, igyekszünk kijavítani a hibáinkat. Mivel az Alba szerdán még nemzetközi mérkőzést játszott, ezért talán kicsit fáradtabbak lesznek, valamint belőlünk sem volt idejük annyit készülni. Összességében közönségszórakoztató és látványos mérkőzésre számítok. –zárta szavait az utánpótlás játékosként Székesfehérváron pattogtató szakember.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2018-01-19 08:00:00

további cikkek a témában