Az Atomvárosba utazik a DEAC

2020-01-31 07:52:48

A múlt heti, Szolnoki Olajbányász elleni magabiztos siker után ismét bravúrra lenne szüksége Kovács Adrián csapatának. A hajdúságiak a tabella harmadik helyén álló Atomerőmú SE otthonába látogatnak szombaton.

Kiválóan kezdte működését a Debreceni Egyetem gárdájának megújult edzői stábja. A cívisvárosiak az előző fordulóban meggyőző teljesítménnyel győzték le az esélyesebbnek tartott szolnoki csapatot, ezzel feledtetve két mérkőzés óta tartó nyeretlenségi minisorozatukat. 

Ezúttal sem lesz könnyű dolga Manigatéknak, hiszen szombaton a Paksi Atomerőmű SE együttese otthonában lépnek majd pályára. Dzunics Braniszlav legénysége kitűnő formában várja az összecsapást, legutóbbi öt meccsükből mindössze egyszer szenvedtek vereséget. Az ellenfelek egyébként sem feltétlen győzni járnak Paksra, idén csak a Körmendnek és a Szolnoknak sikerült elrabolni a két pontot az ASE-csarnokból.

- Nagyon nehéz feladat előtt állunk, hiszen a paksi egy borzasztó erős alakulat. Elsősorban rendezetlen védelem ellen szeretnek támadni, és tranzícióból szereznek könnyű kosarakat. Úgy gondolom, ha okosan, megfontoltan támadunk, és sikerül visszarendeződnünk, lehet esélyünk – mondta Lekli József, a DEAC újdonsült segédedzője.

A találkozó február 1-jén, szombaton, az eredeti időponthoz képest egy órával később, 19 órától kerül megrendezésre.

Baranyi Kristóf


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Nyitrai Daniella
közzétéve: 2020-01-31 07:52:48

további cikkek a témában
Responsive image
Szombathelyen vendégszerepel a DEAC

Nyitrai Daniella * 2019-02-06 13:30:00

Responsive image
Polyák László is aláírt

Nyitrai Daniella * 2018-06-21 13:00:00