A listavezetőhöz látogat a DEAC

Frissítés: 2019-10-31 22:09:11

Nincs könnyű helyzetben Kovács Adrián legénysége, hiszen az NB1/A hatodik fordulójában a tabella első helyén álló PVSK-Veolia otthonában kellene megszakítaniuk két mérkőzés óta tartó vereségsorozatukat.

A baranyaiak eddig hibátlanok a bajnokságban, mind a négy találkozójukat sikerrel vették. Legutóbb ráadásul éppen egyik közvetlen üldözőjüket, az EGIS Körmend csapatát győzték le Csirke Ferencék, impresszív, tizennégy pontos különbséggel. A PVSK idén a nemzetközi porondon is szerepel, kedden a portugál pontvadászat harmadik helyén álló SL Benfica érkezett a Lauber Dezső Sportcsarnokba. A pécsi férficsapat majd’ háromezer néző előtt vívhatta története első, hazai pályán megrendezett nemzetközi csatáját, ami ugyan vereséggel zárult, de a mutatott játékkal egyáltalán nem lehettek elégedetlenek a helyi szimpatizánsok.

A párducok a magyar NB1 legeredményesebb játékosát is a soraikban tudhatják, Quincy Diggs 24 pontos átlagával áll a mezőny élén ebben a mutatóban.

A mieink helyzetét tovább nehezíti, hogy ujjtörését követően továbbra sem állhat a csapat rendelkezésére Isaiah Armwood, kinek hiányát leginkább a lepattanózás terén érezheti meg a DEAC.

Az összecsapás szombaton, 18 óra 30 perctől kezdődik.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-10-31 17:00:00

további cikkek a témában