Kovács Adrián: Ott tartunk, ahol tartanunk kell

Frissítés: 2019-09-02 08:39:16

Egy hete zajlik a munka a DEAC férfi kosárlabdacsapatának háza táján. A hétfői napon csatlakozott a csapathoz az utolsó hiányzó láncszem, Jahenns Manigat is, így mostmár hivatalosan is teljes kerettel dolgozhat Kovács Adrián és stábja.

- Manigat ma reggel átesett a kötelező vizsgálatokon, az esti edzésre pedig már csatlakozik is a fiúkhoz. Optimális állapotban érkezett, rendkívül motivált, és nagyon várja, hogy megismerhesse a társait. – mondta a debreceniek trénere.

 - A tavalyi játékosállomány sok helyen kicserélődött, visszatérő, illetve teljesen új játékosok is megtalálhatóak a keretben. Ennek ellenére remek a hangulat, a srácok jól kijönnek egymással, és úgy tűnik, mindenki megtalálta a helyét a csapaton belül. Ott tartunk, ahol ennyi idő után tartanunk kell.  – folytatta Kovács.

A héten máris két edzőmérkőzés vár a hajdúságiakra, de a szurkolók legnagyobb bánatára, ezek zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre.

- Csütörtökön a Nagyvárad, pénteken a Szeged látogat hozzánk. Ugyan kevés ideje készülünk együtt, de szeretnénk felmérni, hogy hol is tartunk. A találkozók fő célja, hogy minél több dolgot viszont lássak az edzésen gyakoroltakból, illetve hogy kiküszöböljük a gyakran előforduló hibákat. – zárta gondolatait a cívisvárosiak mestere.

 

KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC
közzétéve: 2019-08-29 18:00:00

további cikkek a témában