Három nap, három meccs

2018-08-14 09:49:00

20 játékossal indulnak el a DEAC hokisai szerdán a csehországi Ostravába, ahol a következő három napon a hatcsapatos TORAX Kupa nemzetközi jégkorong tornán vesznek részt. Cseh és lengyel együttesekkel is megmérkőznek.

Ez lesz az első alkalom, hogy a mieink éles mérkőzésen mutatják meg magukat. Ellenfelük az A-csoportban a helyi együttes, a cseh 2. vonalat képviselő HC Torax Poruba és a lengyel 1. ligás GKS Jastrzebie csapata lesz. David Musial vezetőedző kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy azért választotta ezt a tornát, mert magas színvonalúnak ígérkezik, így kiváló visszajelzéseket adhat arra nézve, hol tartunk jelenleg a felkészülésben. – Az is Ostrava mellett szól, hogy három nap alatt három mérkőzés lejátszására nyújt lehetőséget – szögezte le, majd így folytatta: – Engem most elsősorban nem az eredmények érdekelnek, hanem az, hogy játsszunk és kemény versenytársak ellen gyakoroljuk a technikai elemeket. A játékosaimtól azt várom, hogy mindegyikük tegye a dolgát és élvezze a játékot. Vívjunk jó meccseket, és ha ezek még győzelemmel is párosulnak, akkor én leszek a legboldogabb – zárta gondolatait a cseh tréner.

A DEAC együttese a következő kerettel utazik a tornára:

Kapusok: Hetényi Zoltán, Nagy Péter

Mezőnyjátékosok: Antal Arnold, Behal Jiri, Berta Ákos, Darabos Krisztofer, Erdei Zoltán, Hári Norbert, Hetényi Péter, Izacky Jakub, Kovács Bronson, Kuleshov Vladislav, Márton Koppány, Molnár Dávid, Novotny Dominik, Salló Barna, Silló Arnold, Szokolov Artyom, Vincze Péter Tamás, Vuorijarvi Nico

Vezetőedző: David Musial

Kapusedző: Kecskeméti Áron

Csapatvezető: Fucskó Tamás

Felszerelés menedzser: Szabó Attila

Gyúró: Tóth Sándor

A DEAC csapatának ostravai programja:

08.16. - 19.15 HC Torax Poruba–DEAC (Ostrava/Poruba)

08. 17. - 19.15 DEAC–JKH GKS Jastrzębie (POL) (Ostrava/Poruba)

08. 18. - ? Torax Kupa helyosztó

A Torax Kupa eseményeiről napi tudósításokban számolunk be.

= cs =


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Pénzes-Kemecsei Zsuzsa
közzétéve: 2018-08-14 09:49:00

további cikkek a témában
Responsive image
Közönségszórakoztató meccsen nyertünk

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-08-30 09:05:00

Responsive image
Gólzápor és macidobálás

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-12-01 00:00:00

Responsive image
Kétgólos hátrányból fordítottunk

Pénzes-Kemecsei Zsuzsa * 2018-09-12 10:28:00