A négyes döntőbe tartanak a lányok

Frissítés: 2019-01-26 09:01:36

A DEAC futsalos hölgyei nagy tettre készülnek, hiszen ha vasárnap (jan. 27. 18.30) hazai pályán (DESOK) kivívják a továbbjutást a Magyar Kupában a vendég Berettyóújfalu ellen, akkor bejutnak az idei négyes döntőbe - NB2-es alakulatként. Gyertek szurkolni az egyetemi csarnokba!

1. Vasárnap kupavisszavágó itthon a Berettyó ellen, jó helyzetből, hiszen idegenben is nyertünk 4-0-ra. Hasonló meccset vársz mint az volt?

ÜVEGES KATA:
- Már nagyon izgatottan várom a hétvégi kupafordulót, függetlenül attól, hogy a csapat legmeghatározóbb játékosai hetek óta nem tudnak edzésre/iskolába járni hosszas megbetegedésük miatt, és valószínűleg ezen a mérkőzésen sem számíthatunk rájuk! Nagyon csalódott lennék, ha váratlan fordulatot venne ez a találkozó, hogyha a célegyenesben meglepetés érne minket! Hiszen tudom, hogy ott a helyünk a final fourban, amivel sportörténelmi pillanatot örökíthetünk meg a DEAC színeiben! Én nagyon bízom a magabiztos győzelemben, hiszen ez a lendület kell tovább szárnyaljon majd bennünk a legjobb csapatok ellen is!

2. Pár nappal később, jövő szombaton ismét ők jönnek hozzánk, de akkor már bajnokin. Nem lesz "uncsi" ennyit játszani a Mezeivel Villel?

ÜVEGES KATA:
- A Berettyóújfalu ellen sosem ,,uncsi” játszani, mindig képesek meglepetést okozni. Szeretem bennük, hogy a lehetőségeikhez képest nagyon sok variációt ismernek, és próbálnak futsal elemeket is belevinni a játékukba.

Vasárnap tehát várja mieinket a Magyar Kupa négyes döntője, ám ezért sokat kell tenni még a pályán. Sok sikert, lányok!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-25 20:57:52

további cikkek a témában