Ma a Hali itthon!

Frissítés: 2019-01-04 13:20:33

Elek Gergő edző sok sérülés és egy eltiltás miatt felforgatott kerettel vág neki a feszített menentrendű programnak januárban NB1-es férfi futsalosainkkal. Január 4-én, ma 18.30-tól már a Haladást fogadjuk a DESOKBAN!

1. A feszített menetrend szerint: a Haladás itthon, pénteken, majd hétfőn idegenben a Rubeola, hogy jövő pénteken ismét idegenben a Dunaferrel játsszunk. Az ünnepek után egy gyomorütéssel érhet fel egy ilyen szoros menetrend. Folyamatában nézed ezt a 7 napot vagy meccsről meccsre?

ELEK GERGŐ:
- Mind a 3 meccs más, mindegyiken mások az esélyek, mások a célok. Lépésről, lépésre haladunk, nem foglalkozhatunk a következő feladattal, amíg van előttünk más! Most a Haladás meccs a legfontosabb! Szombat délutántól a Csömör, keddtől az Újváros.

2. A legelső meccsről szólva: idegenben a Hali ellen nem voltunk ám rosszak. Ezzel együtt nagy ellenfél számunkra, válogatottakkal, légiósokkal. Nekik megyünk vagy okosban igyekszünk megoldani?

ELEK GERGŐ:
- A jelenlegi keretünk behatárolja a lehetőségeinket. Óvatos taktikánk lesz.3. Ha már keret, ezen a pénteki meccsen (vagyis ma) hogy áll össze?

ELEK GERGŐ:
- Sajnos nagyon sok a sérültünk. Esztergomi hosszabb ideig nem lesz, Kovács remélem csak pár hétig, Rácz talán tudja vállalni, Varga betegen játszik. Mindemellett Kasuba még eltiltott. De semmi gond, Lajos gyúrónk is hoz cipőt, úgyhogy megleszünk!

4. A Haladással találkozni rövid idő alatt háromszor (a bajnoki mellett két kupameccsen) nem kis feladat. Emellett ugye most pár naponta jönnek a húzós meccsek. Volt-e már ilyen nehéz 1-2 heted bármely csapatoddal játékosként vagy edzőként pályafutásod alatt?

ELEK GERGŐ:
- Ennyire erőltetett menetben még sose volt részem! Bő kerettel sima lenne, de nekünk olyan most nincs. Viszont van jó oldala is a szituációnak, hisz mindenki szereti a meccset, ezért dolgozunk, ez a lényeg. Nagy hangsúlyt fektetünk a regenerációra!

Ma, 2019. január 4-én 18.30-tól tehát DEAC - Haladás NB1-es futalmeccs lesz a DESOKBAN!

Hajrá, DEAC!

Duma: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2019-01-04 13:18:51

további cikkek a témában