Pénteken újra megdönteni a BME-t!

Frissítés: 2018-12-13 08:53:26

A cikk címe arra utal, hogy a BME alakulatát egyszer már lenyomta a DEAC férfi futsalcsapata (5-1-re), de akkor egy bírói műhiba miatt később óvott ellenfelünk, és helyt adtak neki, így jöhet a nem kívánt repeta. Újra Debrecenben, a DESOK-ban. December 14-én 18.30-tól.

1. Pénteken ismét nekimegyünk a BME-nek. Mivel egyszer már legyőztük őket esetleg veszélyes lehet, ha azt hisszük, hogy jó-jó, majd most megint simán. Te hogy látod ezt? 

ELEK GERGŐ:
- Nos, újfent egy játékvezetői döntés sújt minket, mint oly sokszor ebben az évben, továbbá azon a mérkőzésen ha Juanjo a Barca kapusa áll a kapuba is nyertünk volna, de az ellenfélnek így is tiszta maradt a lelkiismerete az óvás után... Jó nekik... A csapat úgy fogja fel a meccset, mint egy soron következő feladatot, az előző meccs régen volt, új feladat, megoldjuk!

2. Nyilván nem öröm ismét nekimenni egy 5-1-es győzelem után ugyanannak az ellenfélnek. Olyan, mint amikor egy sikeres büntetőt visszafúj a spori, és megint túl kell járni a kapus eszén. Más meccs lehet ez (ha igen miért), mint az őszi vagy hasonlóra számítasz?

ELEK GERGŐ:
- Teljesen más meccsre számítok! Mint mondtam az régen volt. Hiszem, hogy azóta fejlődtünk, jöhet a meccs, hogy bebizonyítsuk!

Akik nem tudják: az őszi meccsen az egyik kapusuk szerepeltetését nem engedte a játékvezető (tévesen, hiszen még aznap érvényes volt az igazolása, de a spori azt gondolta, már nem), s bár talán gondolhatjuk, hogy vele is legyűrtük volna aznap a BME-t, de a szabály az szabály, megint le kell győznünk az ellenfelet.

ANNAK a MECCSNEK a tudósítása ide kattintva érhető el.

Várjuk szurkolóinkat a DESOK-ba, hiszen fontos lenne együtt kiharcolni a sikert, s az érte járó 3 pont sem volna ellenünkre...

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó (a végül érvénytelenített DEAC - BME 5-1-es meccsen készült): Papp Attila


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-12 10:26:17

további cikkek a témában