Kimondottan húzós meccsnek nézünk elébe Budaörsön

Frissítés: 2018-12-07 10:52:16

Az Aramis otthonában nehéz lesz nyernie a DEAC-nak pénteken, ám egyértelműen erre készül Elek Gergő edző és futsalcsapata a férfi NB1-ben. Pallai nélkül, de elszántan utaznak a srácok, hogy az egyszer itthon már legyűrt riválist elkapják idegenben is.

1. Az idei még két hátralévő meccsünk következik, először megyünk "Aramisba" december 7-én, majd 14-én ismét meg kéne vernünk a BME-t (egyszer már megtettük, de a sporik bénázása miatt újra játszatják azt a találkozót). A most pénteki budapesti vendégjáték kapcsán mire hívod fel leginkább a srácok figyelmét?

ELEK GERGŐ:
- Arra, hogy egy sokkal erősebb Aramishoz megyünk, mint akit az idén már kétszer megvertünk! Mit ne mondjak múlt héten megverték a Csömört. Van egy tapasztalt, válogatott szintű játékosokkal teletűzdelt soruk és egy utánpótlás válogatott soruk. Szép feladat. Meg tudjuk oldani! Együtt, egységben, a Mezei elleni játékkal pl...

2. Az Aramis kicsit hasonló hozzánk, hiszen ők is akiket elvárható volt, hogy legyőzzenek, általában legyőzték, igaz, ha lehet ezt mondani náluk ezen csapatok sora rövidebb volt, mint nálunk. Ám fiatal, jól összerakott, veszélyes gárdájuk van, amit a Rubeola, a Nyírgyulaj vagy a BME is tanúsíthat akár. Ezzel együtt is dominálhatunk ellenük pénteken?

ELEK GERGŐ:
- Nem gondolom, hogy letámadnak, mindkét sorral biztos hogy nem. Tehát dominálnunk kell és tömörülő védelmet feltörni. Fel vagyunk rá készülve!

Trénerünk elmondta még, hogy Pallai Zsolt egy elhúzódó sérülés miatt hiányzik majd a keretből. A meccset tehát pénteken rendezik az Aramis pályáján, Budaörsön, 18.30-kor. Fontos lenne nyerni, hiszen éppen egyformán áll a zöld-fehér gárda és a DEAC (ugye mi egy meccset hiába nyertünk meg, utólag újrajátszatták egy bírói baki miatt - ez lesz a következő decemberi találkozónk).

Ősszel Debrecenben 2-0-ra hoztuk a meccset ellenük, de nem kevés fejtörést okozott nekünk az Aramis már akkor is. A félidők végén tudtunk 1-1 gólt rúgni, ami akkor elégnek bizonyult. Már azon a mérkőzésen is látszott azonban, hogy egy a jövőt tekintve ígéretes, fiatalos, nagyon ügyes alakulat formálódik Budaörsön, a patinás (ki ne emlékezne az egykori sokszoros bajnok és kupagyőztes "In Time Aramis" vagy "Colorspectrum Aramis" névre) egyesület kebelében ismét.

Duma, fotó (a hazai DEAC - Aramis meccsen készültek): Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-12-06 20:39:25

további cikkek a témában