Szerdai kupameccset nyernénk idegenben

Frissítés: 2018-11-21 11:46:24

A Magyar Kupában a 3. fordulóban harcol a DEAC férfi futsalcsapata. November 21-én 20.15-től Csömörön, a REAC-SISE ellen a továbbjutás egy meccsen dől el, s a mieink célja egyértelműen a győzelem másodosztályú ellenfelünkkel szemben, akárcsak az előző szezonban (akkor 10-5-re nyertünk). PÉNTEKEN aztán IDEGENBEN a BERETTYÓÚJFALU következik az NB1-ben 18.30-tól!

1. Újabb lépést tehet a csapat az MK-ban előre (konkrétan a legjobb 8 közé már!!!). Szerdán Csömörön a REAC ellen a tavalyi párharc újratöltve... Nem kérdés, hogy győzni megyünk, de mire kell vigyáznunk majd, hogy nehogy megégjünk?

Katt a képre nagyításért!ELEK GERGŐ:
- Tavaly végül 5 lett közte, a mostani célunk, hogy hamarabb legyen 5 közte, mondjuk az elején. A legfontosabb, hogy komolyan vegyük az ellenfelet! Nem engedem, hogy lebecsüljük! Ez esetben szerintem nem lehet probléma.

2. Hogy alakul keretünk, netán van valaki aki pihen vagy sérülés miatt hiányzik? Illetve Kondás a legutóbbi piros lapja miatt biztosan...

ELEK GERGŐ:
- Szem előtt kell tartanunk a pénteki Mezei elleni mérkőzést, mivel elég későn Pesten kell játszanunk. Ezért akinek másnap délelőtt jelenése van munkahelyen vagy iskolában, az nem utazik. Itthon marad Dobi, Kasuba, Kovács, Vékei, Kondás, Pallai.

3. Az mond valamit róluk, hogy az előző körben a REAC a Gyöngyöst verte 6-2-re a kupában? (Mivel a REAC annyira nem remekel a nyugati csoportban (NB2), míg a Gyöngyös az 5. jelenleg a keletiben.)

ELEK GERGŐ:
- Inkább az eredményei beszédesek. Nem nagyon ütötte ki senki. Az NB2-es élcsapatokkal is szoros meccseket játszott. Komolyan kell vennünk őket!

Hajrá, srácok, szerdán, aki keretben van, annak mindent bele! (A péntekkel ráérünk foglalkozni utána...)

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-20 08:26:57

további cikkek a témában