Két sikerrel ugrott előre helyeket U18-as futsalcsapatunk

Frissítés: 2018-11-19 14:06:27

A hétvégén egymás után játszott két győztes, nehéz mérkőzése után a DEAC U18-as futsalcsapata jó kedvvel várhatja a további csatákat. A Maglód legyűrése nem volt könnyű, többször is változott a vezető kiléte, ám másnap a listavezető Kistarcsa elkapása már igazi mestermunka volt.

Fiú Futsal I. osztály U18 Keleti csoport

5. forduló (2018. nov. 17.) Gyömrő
Maglódi TC - DEAC 5-7
(3-3)
STAT ITT 

9. forduló (2018. nov. 18.) Kistarcsa
Kistarcsai VSC - DEAC 4-5
(3-3)
STAT ITT 

Tabellára kattints nagyításhoz!A DEAC egy nagy család. Aki, ahol tud segít. Ezzel a csapattal például Zsuponyó Levente mellett két NB1-es játékosunk, Szentes-Bíró Tamás és Faragó Lajos foglalkozik. Őket kértük meg, hogy nyilatkozzanak a találkozókról.

A Maglód elleni meccs:

- Nagyon jó iramban kezdtük a mérkőzést, gyorsan 2 gólos előnyre tettünk szert. Utána kicsit belealudtunk a meccsbe és az egyéni hibáinkat kihasználva egyenlíteni, sőt vezetni is tudott a Maglód. Szerencsére ezonban a félidőben sikerült kicsit helyrerázni a csapatot, és a második félidőben megszerzett 1-2 gólos előnyünket tudtuk tartani a lefújásig, így alakult ki az 5:7-es végeredmény.

A Kistarcsa elleni meccs:

- Ezen a mérkőzésen sajnos a kezdés nem sikerült túl jól, viszonylag hamar jött is a hazaiak vezető találata. A korai bekapott gól azonban ébresztő pofonként hatott a srácokra, és szép támadásokkal, valamint két jól eltalált szabadrúgással sikerült átvenni a vezetést. Sajnos a második félidő végén nem tudtuk bevinni a kegyelemdöfést, így a kigyűlt szabálytalanságok miatt ellenfelünk kisbüntetőböl zárkózott fel hozzánk. Az utolsó 1-2 percben jól védekeztünk hátul, így ha nehezen is de végül megnyertük a vásárnapi mérkőzésünket is.

A két győzelem azért is volt fontos, mert az eddigi 3 találkozót egyaránt pechesen, mindig 1-1 góllal veszítette el a csapat.

5-4-re a Nyírbátor, 7-6-ra az UTE és szintén 7-6-ra a Kazincbarcika ellen.

Ráadásul a Barcika ellen a 39. perc elején még vezettünk, az Ute ellen a 37. perc elején voltunk még fórban, míg a bátoriak ellen 0-4-ről álltunk fel. Vagyis igencsak zaklatott, s két esetben a végjátékot tekintve nem igazán szerencsés összecsapások voltak. Erre fel most Fülöp mesternégyesével legyőzték idegenben a Maglódot, majd Nyeste triplázásával ugyancsak idegenben az éllovas Kistarcsát.

A srácok megérkeztek tényleg a bajnokságba! Bravó!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: a csapat készítette


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-19 13:54:23

további cikkek a témában