Csütörtökön idegenben játszik a DEAC

2017-10-05 09:25:35

Ez sem lesz könnyű, de nyerni kellene...

Női futsal NB2 Keleti csoport,
Nyírség NSC - DEAC
2017. október 5. csütörtök 19.00

DARÁNYI ANTAL:
- Nem a legjobb előjelekkel utazunk, hiszen a keretben vannak hiányosságok... Emellett több meghatározó játékos nem vett részt az edzéseken különböző okok miatt. Így nem igazán tudtunk előrelépni a taktikai gyakorlások terén. Nincs más, bízom abban, hogy az eddig gyakoroltakat megfelelően alkalmazva elég lesz a játékunk az egyébként jó erőkből álló NYNSC ellen idegenben.

Mint trénerünk elmondta, az első fordulóban többed magával megnézte a Nyírség hajdúböszörményi meccsét, amelyen a vendégek 4-2-re nyertek. Arra jutott Daresz, hogy verhető a nyírségi alakulat, ám az biztos, hogy sebességben és a folyamatos fel-le sprintben előttünk jár aktuális riválisunk - nincs mese, erre fel kell készülni.

Azt is meg kell jegyezni azonban, hogy a Böszörmény NB2-es alakulata nem állt fel olyan erősen, mint a DEAC elleni két edzőmérkőzésen a felkészülés hajrájában (1-1 győzelem és vereség volt a mérlegünk ellenük akkor). És még így is győzhetett volna a HTE II., vagyis nem kell megijedni a Nyírség jó rajtjától. Otthon is legyőzhetők! Ha nem bénázunk annyit, mint az első körben, a Rubeola ellen (5-6).

Sok sikert, lányok a csütörtöki kőkemény meccsen!

Fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK DEAC, futsal, Darányi Antal, Nyírség

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2017-10-05 09:25:35

további cikkek a témában