Pénteken a Veszprém látogat a DESOK-ba

Frissítés: 2018-11-13 10:21:25

A 10. fordulóban a jelenleg 7 győzelemmel és 2 vereséggel rendelkező Veszprém látogat Debrecenbe november 16-án, hogy 18.30-tól megmérkőzzön a futsal NB1-ben a hazai DEAC-cal (DESOK, egyetemi csarnok). Elek Gergő edző nagyon kemény meccsre számít a dobogós rivális ellen.

Facebook esemény IDE kattintva!

A mieink 4-4 sikert és fiaskót tudhatnak a magukénak (meg egy megnyert, de a zöld asztalnál elvett meccset), így a 6. helyen találhatók. Ősszel, a nyitó körben Veszprémben 6-2-re nyertek a bakonyiak, ám Elek Gergő edző reményei szerint ezúttal nem játszik olyan sok hibával a csapatunk, mint akkor. Ha minden tökéletesen működik a DEAC-nál akkor sem lesz egyszerű a meccs, viszont csak így van esélyünk a dobogós vendégek ellen. Gyertek szurkolni! Hajrá, DEAC!

1. Kezdődnek a "visszavágók" az NB1-ben, vagyis nem ismeretlen egyik idei gárda sem ezután. Itthon a nagyon jó Veszprém ellen mi lehet a sanszunk pénteken, hiszen idegenben, bár volt esély a jóval szorosabb eredményre is, de végül magabiztosan, 6-2-re legyűrtek minket a nyitó fordulóban?ELEK GERGŐ:
- Azon a meccsen kifejezetten rosszul játszottunk. Nagyon idény eleji volt a forma. 4-2-nél próbáltuk az 5 a 4 elleni játékot, az se sikerült, attól lett ekkora a különbség. Hiszem, hogy azóta az edzések és meccsek miatt jobbak lettünk, hogy fejlődtünk! Így, ha Fortuna is úgy akarja, lehet esélyünk a pontszerzésre. Félreértés ne essék! Toronymagas esélyes a Veszprém, én döntőbe várom őket az idén! De ha nem hinnék a sikerben, szögre akasztanám...

2. A Veszprém eddig két olyan meccset veszített csak, amelyeket valahol elveszíthetett (a Dunaferr és a Berettyó ellen). A többit mindet nyerte, ugyanakkor néha megszenvedett a relatíve kicsik ellen. Viszont a Haladás idegenbeli 6-2-es legyőzése arra mutat, hogy tud nagyon komoly teljesítményt is a pályára vinni a jelenleg dobogós gárda. Nyilván nem mindegy melyik arcát mutatja ellenünk, így nehéz jósolni, de mégis, mire számíthat csapatunk ellenük?

ELEK GERGŐ:
- Egy hosszú idény során nem játszhat egy csapat mindíg jól, vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Az edző feladata, hogy ezt olyan mederbe terelje, hogy elfogadható legyen. Teszem azt rosszul játszik egy csapat, de mégis nyer, az az igazi erő, akkor lehetnek vérmes reményei az idény végén. Ha a Veszprém bomba formában lesz, nagyon kicsik lesznek az esélyeink, ha nem, egyre nagyobbak, de még ekkor is 3 esélyes a meccs!

3. A csapatkeret hogy alakul egyelőre - pár edzés ugye még van péntekig?

ELEK GERGŐ:
- Természetesen még van addig mit tenni, minden nap tréningezünk! Pallai és Tóth bajlódik kissebb sérüléssel, de nagy esélyt látok a felépülésükre!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-13 10:15:11

további cikkek a témában