Fontos a mai Magyar Kupa meccs a DESOK-ban

Frissítés: 2018-11-07 09:04:36

A szerda estét a DEAC férfi futsalosai szurkolóik társaságában a DESOK egyetemi csarnokban töltik MA (nov. 7.), hiszen későn, 20.00 órakor kezdődik az Aramis elleni Magyar Kupa mérkőzés. Van sansz a továbbjutásra az egy meccses párharcban, de a buzdítás sokat segíthet a már két napja Nyírbátorban is bajnokit nyerő csapatnak!

1. Uncsizásra idő nincs, jön a következő feladat, szerdán (MA) itthon az Aramis (20.00, DESOK). A kupában tavaly a 4 közé került a DEAC, s most sem tűnik lehetetlen küldetésnek, hogy az Aramison túllépjünk. Ehhez mi kell (azon kívül, hogy legalább egy góllal többet rúgjunk náluk)?

ELEK GERGŐ:
- Megfelelő regeneráció után, a koncentrációra lesz szükségünk. Bővebb lesz a keretünk, tehát, akinek esetleg nem sikerül újra frissnek lenni, lesz lehetőségünk cserélni. A mérkőzést befolyásolni fogja, hogy milyen kerettel érkezik az Aramis, hogy mennyire húzódik hátra. Bízok benne, hogy bírjuk még az erőltetett menet végét!

2. Eltiltottunk nem lesz, a sérültek vagy egyéb okból legutóbb távol maradók is visszatérnek vagy lesz még, akit nélkülöznöd kell?

ELEK GERGŐ:
- Kondás és Esztergomi visszatér, Pallainak még pihennie kell.

A Futsalhungary szerint mi vagyunk az esélyesek, bár kiélezett csatára lehet számítani. Legyen úgy, s nyerjünk!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-07 08:58:30

további cikkek a témában