A tabella élére ugrottunk, de később ennél több kell

Frissítés: 2018-11-04 22:29:12

A Berettyóújfalu ellen majdnem hoztuk a nyírségi formánkat, hiszen sok kihagyott helyzettel jelentkezett a DEAC "élő adásban" vasárnap kora este, ám szerencsére ezúttal nem mi kaptunk 4 gólt, hanem mi rúgtunk. Ez elég volt a sikerhez, ami örömteli. Ám van még előrelépési lehetőség (és igény) a csapatban.

Női futsal NB2 keleti csoport, 7. forduló
2018. nov. 4. Berettyóújfalu

MVFC Berettyóújfalu - DEAC 2-4 (1-3)
STAT ITT 

ÜVEGES KATA:
- Az egyetlen dolog aminek örülni lehet a mai meccs után, az a 3 pont megszerzése. Sajnos alulmúltuk önmagunkat. Hiányzott a játékunkból az a tűz, az a dinamika, ami az elmúlt meccsekre jellemző volt. Rengeteg ziccert elhibáztunk, legalább 3-4 további helyzetet be kellett volna rúgnunk az első játékrész képe alapján. Kicsit fáradtnak, motivalátlannak éreztem a játékunkat, de szerencsére még így is elég volt a győzelemhez! Az elégedetlenség ellenére örülök, hogy újabb pontokat szereztünk, de ennél sokkal több kell majd a Szolnok ellen 2 hét múlva! Gratulálok az ellenfélnek, olykor nagyon taktikus futsalt játszottak, látszott rajtuk az összeszokottság! És nem utolsó sorban gratulálok a saját csapatomnak is a tisztes helytállásért!

Esélyesként érkezett Berettyóújfaluba a DEAC női futsalcsapta, ám nem adta olcsón a bőrét a hazai alakulat. A vezető gólra az első félidő derekáig kellett várnunk (Horváth Viki), majd nemsoká ezt megduplázták a lányok (Bornemissza Barbi).

Még a szünet előtt következett egy gólváltás, így a különbség megmaradt a folytatásra (1-3 - nálunk Horváth Petra volt eredményes).

A második félidőben ismét a helyzetek kialakítása és kihagyása dominált jó darabig, aztán a Mezei Vill még közelebb lopódzott hozzánk (2-3). Szerencsére Üveges Kata egy percre rá viszaállította (harmadjára ezen a meccsen) a két gólos debreceni fórt (2-4). Immár végérvényesen.

Következik: az NB2-ben a Szolnok otthonában játszunk, november 17-én, 19.00 órától.

Jelenleg a DEAC már vezeti az NB2 keleti csoportját, ám azonos ponttal, mint a Rubeola, illetve a 3. Szolnok egy meccsel kevesebbet játszott, mint mi. 

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Papp Attila

Tabelláért katt a képre!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-04 22:26:55

további cikkek a témában