Javuló védekezést és koncentrációt vár Elek Gergő

Frissítés: 2018-11-04 17:13:19

Hétfőn 18.00 órától a Nyírgyulaj ellen idegenben, Nyírbátorban (NB1), szerdán itthon az Aramis ellen (Magyar Kupa) lép pályára a DEAC férfi futsalcsapata. Elsőként a november 5-i meccsről kérdeztük Elek Gergőt.

1. A Szigetszentmiklóst elkaptuk, következik a Nyírgyulaj idegenben, hétfőn. Mennyit változott aktuális ellenfelünk az előző szezonhoz képest?

ELEK GERGŐ:
- Eléggé kicserélődött a keretük, több meghatározó játékos is távozott tőlük, most a csapatépítés fázisában vannak. Földrajzi közelségünk miatt több játékosnak is érdekes pikantériája lesz a mérkőzésnek, hogy játszott a másik csapatban. Tehát újat nem gondolom, hogy tudnak mutatni egymásnak, így a minőségi kivitelezésen és a pillanatnyi formán múlhat a mérkőzés.

2. Idegenben sose könnyű, ám a Gyulaj ebben a szezonban nem remekel eddig. Milyen hibákból kell sokkal kevesebbet vétenünk ellenük majd, amelyeket a Szigetszentmiklós ellen láttál, s úgy érzed mindenképpen javításra szorulnak?

ELEK GERGŐ:
- Védekezésünkön kell javítani! Konkrétan annak agresszivitásán. 4-5 gólos vezetésnél sem lazázhatjuk el, mert annak ilyen ára lehet, hogy meleg a vége. Nem ártana olyan játékvezető sem, aki nem varázsolja pontrúgás-versennyé a mérkőzést, hanem hagy minket futsalozni...

3. A keret hogy áll az úr színe előtt (sérülés, betegség, stb.) a derbi előtt?

ELEK GERGŐ:
- Előzetes vágyam, hogy ne essen ki senki, nem teljesült... Kondás eltiltott lesz, Esztergomi tanulmányai miatt fog hiányozni, Pallai bokája Lajos gyúrónk kezei közt gyógyul, hogy játszani tud-e... Insallah...

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-04 17:01:03

további cikkek a témában