Vigyünk ki minél többet a pályára!

2018-11-03 09:44:08

A Berettyóújfalu vendége lesz vasárnap (nov. 4.) 17.30-tól a DEAC női futsalcsapata az NB2 keleti csoportjában. Nyerni utazik a gárda a megyei riválishoz. Ha a legutóbbi gólzáporos siker nem altatja el a lányokat, sikerülhet is.

A mieink 3 győzelemmel és 1 vereséggel a 2. helyen állnak, míg a Berettyó 1 sikerrel és 2 vereséggel az 5. helyen. 

A DEAC a Nyírség ellen egy fájó vereséggel kezdett (1-4), azóta azonban 3 mérkőzésen összesen 2 gólt kapott és rúgott 30-at (!). A Berettyóújfalu az Eger ellen magabiztosan nyert, viszont utána a Rubeola lenullázta, a Szolnok pedig szintén igen simán legyőzte.

1. A csapat, úgy fest, kezdi elérni az üzemi hőmérsékletet. A Berettyó otthonában vasárnap, gondolom ismét a pontjaink számának növelése lesz az újabb cél. Mennyire lesz ez nehéz szerinted?

2. Legutóbb olyan simán nyertünk, ami veszélyes is lehet, ha nem kezeljük a helyén a sikert. Volt-e szó erről az öltözőben vagy lesz-e még - vagyis, hogy minden meccs új kihívás, és nem szabad azt hinni, hogy most már a bab is hús?!

3. A keretünk hogyan alakul - sérültek állapota, s hasonlók?

ÜVEGES KATA:

- Egyáltalán nem szabad félvállról vennünk egyetlen csapatot sem. A nyírségi nyitómeccs elég nagy pofon volt számunkra, de azt hiszem, ezt a lányok is tudják, mert azóta maximális koncentráltsággal és odaadással mennek fel a pályára. A heti edzésmunka nagyszerűen telt, nagyon szép megmozdulásokat láttam, végre elkezdtük érezni egymást. Kezd összeállni a játékunk. Bizakodó vagyok, ahogyan mindig is, győzni megyünk vasárnap Berettyóújfaluba!

- A Csömör elleni gólzáporos eredmény két dolognak tudható be: annak, hogy mi nagyon jó napot fogtunk ki, és annak, hogy a Csömör nagyon rosszat! Arról nem is beszélve, hogy a kapusunknak nem is lehetett volna szebb visszatérése, mindent kivédett! Nem hiszem, hogy a játékosaim ezzel ne lennének tisztában, illetve hogy elszállna velük a ló. Tudják most már, hogy mi az amit kiviszünk a pályára, és mi az, amit bent hagyunk az öltözőben. Nagyon jól tudják ők, hogy minden meccsnek ára van. Elindult a szezon, és elindultunk vele mi is. Igaz, egy kis fáziskéséssel, de abszolút partiban vagyunk.

- A Horváth-lányoknak van már csak egészségügyi probémája, de egy-egy meccsre még összerakhatók. Javulásukhoz olyan speciális gyógykezelésre lenne szükség, ami sajnos nem áll rendelkezésünkre. Úgyhogy csak remélni tudom, hogy nem lesz komolyabb bajuk, és kihúzzuk velük a szezon végéig! A többiek tudtommal rendben vannak, az edzéslátogatottság azonban továbbra sem javult ... de szerencsére így is 10-12 ember van jelen minden edzésen!

Duma, fotó: Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-11-03 09:44:08

további cikkek a témában