Hétfő után pénteken is győzelemre tör az Elek-csapat

Frissítés: 2018-10-04 11:27:48

Az első győzelmek már megvannak a férfi futsalosoknál s most szeretnék növelni ezek számát! Pénteken este, kicsit szokatlan, 20.15-ös időpontban fogadják Faragóék a Rubeolát a DESOK-ban, amely gárda ellen edzőnkben dolgozik a revansvágy is.

1. A hét a két hazai meccs jegyében telik. A BME kipipálva - ráadásul jó játékkal -, most jöhet a Rubeola, pénteken. Ők is győzelem nélküliek, mint a BME, ám tavaly a négyes kupadöntőben megtréfáltak minket. Ez más meccs lesz, de mennyiben vajon?

2. Milyen munkát tudott a csapat végezni kedden és szerdán, a Rubeolára készülve (videó, taktika, stb.)?

3. Mit vársz a mérkőzéstől?ELEK GERGŐ:

1. Teljesen más. Akkor gödörben volt a csapat, most nincs. Rutinosabbak is lettünk. És bennem dolgozik a revansvágy is!

2. Kedd a regenerálódás jegyében telt, termál fürdőben lazítottak a játékosok. Szerdán egy órás tréninget terveztem és videózást, a BME meccs tanulságait vontuk le. Csütörtökön pedig kifejezetten a Csömöriek elleni taktika lesz a főszerepben, illetve a pontrúgások.

3. A Csömör egy nagyon jó csapat, sok válogatott játékossal. Az eredményeik hektikusak, Szombathelyről pontot raboltak, az Aramistól 8-at kaptak. Tehát kérdés milyen arcukat mutatják nálunk. Gyors talajhoz szoktak, a mi lassúnkkal szemben. Nehéz meccs lesz, amin győzelmet várok!

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotó: Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-10-04 11:21:32

további cikkek a témában