A harmadik a lányoknak az első

2018-09-28 05:59:20

Vasárnap idegenben elkezdi a szezont a női NB2-es futsalcsapatunk is. Üveges Kata játékosedzővel a Nyírség NSC-ről és saját magunkról is szót ejtettünk felvezetőként. Pontokért utazunk a szomszéd megyébe, az biztos.

1. Végre elkezdjük mi is. A Nyírség otthonában mire számitasz a mieinktől vasárnap?

2. Az ellenfél eddig egy 5-5-ös ikszet játszott a Szolnokkal. Ebből kiindulva mit gondolsz, milyen rivális vár ránk hétvégén?

3. Kire nem számithatsz esetleg a keretből sérülés stb miatt?ÜVEGES KATA:

1. Egy jól szervezett, felszabadult játékot szeretnék látni, mindénfele szorongás nélkül! Bízom a csapatomban, tudom hogy jó képességű játékosokból állunk. Nincs félnivalónk, csak saját magunk ellenfelei lehetünk. Hiszek a magabiztos győzelemben!

2. Nem tudom milyen összetételben állt fel a Nyírség, illetve a Szolnok, hogy vannak-e sérültek, vagy volt-e ütközés a nagypályával. Őszintén megvallva egyáltalán nem ismerem ezt a mezőnyt. De azt tudom, hogy mi jók vagyunk, és jól fogunk szerepelni ebben a bajnokságban!

3. Sajnos Fekésházy Eszternek részleges szalagszakadása van, ezért 1 hónapot ki kell hagynia, de szerencsére több sérültünk nincsen. Balla Anikó és Kiss Fanni egyéb elfoglaltságok miatt nem tudták vállalni az idei szezont, ezért sajnos őket nem fogjuk látni a mérkőzéseken.

Mint már volt róla szó, a DEAC az első forduló meccsét az ellenfél kérésére elhalasztotta, a második körből pedig kimaradt, így a harmadik forduló számunkra az első.

2018. szeptember 30. vasárnap, Nyírség NSC - DEAC női futsal NB2, 3. forduló

Duma: Koppányi Szabolcs
Fotók: a felkészülési jellegű Thelena Kupán készültek


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-09-28 05:59:20

további cikkek a témában