Ma edzőmeccs, Faragó a válogatottnál

2018-09-21 17:25:23

A magyar futsalválogatott összetartása idején (a Visegrádi Négyek Tornája zajlik szeptember 24-26. között) az NB1-es bajnokság szünetel. Elek Gergő edző azonban felkészülési meccset szervezett erre az időre, illetve véleményezte a válogatottak behívását is.

Bővebben IDE KATTINTVA olvasható a tornáról.

-Milyen munkát terveztél a válogatott szünetben? Hol tartotok vele, így a felénél.


ELEKI GERGŐ:

- Új támadási variációkat tanultunk, gyakoroltunk. Sajnos egy-két apró sérülés hátráltatja a munkánkat, de ezt már lassan megszokjuk. Továbbá a Mezeitől érkezett Kovács István csapatba építésén fáradozunk. Ma egy edzőmérkőzésen teszteljük, hogy hol tartunk, a Mezei NB2-es csapata ellen, idegenben. Ami esetleg nem működik, azt tudjuk csiszolni még a jövő héten! 2 olyan mérkőzés következik, amit szeretnénk megnyerni, de egyáltalán nem lesz könnyű. Ám a tervek szerint haladunk!

- Válogatott mérkőzések következnek. Ki képviseli ezeken a DEAC-ot, illetve mi a véleményed a keretről?

ELEK GERGŐ:

- Faragó Ádám (kapus) kapott meghívót az U21-es válogatottba. Továbbá Tóth Attila volt képben ugyanitt, de végül nem lett vastaggal kihúzva a neve abban a bizonyos noteszban. Hozzáteszem nem értem miért nem! Véleményem szerint, a keretet ismerve ott lenne a helye! A szövetségi kapitány nem számíthat a Mezei játékosokra, mert ők hamarosan BL selejtezőt játszanak és arra készülnek gőzerővel. Mindemellett kifejezetten furcsállom a keretek összeállítását. Mit ne mondjak, hogy tőlünk csak Faragó kapus van ott. Tavaly a 6. helyen végeztünk, a mögöttünk végző csapatokból rendre van válogatott játékos, ezek szerint nekünk a csapategységben van az erőnk, amit vehetünk akár bóknak is. Igaz, sokára van tétmérkőzése a válogatottnak, ezért van ideje megtalálni a szövetségi kapitányoknak a megfelelő játékosokat, van idejük építkezni. Hajrá magyar futsal!

A pénteki Mezei Vill NB2 - DEAC edzőmeccsről később adunk tájékoztatást, illetve KÖVETKEZIK egy mini interjú FARAGÓ ÁDÁMMAL, aki egy pár hónapos amerikai "túra" után tér vissza a napokban hozzánk, s edz ismét a DEAC-cal (miután részt vett a válogatott munkájában).

Fotó (archív): Derencsényi István


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-09-21 17:25:23

további cikkek a témában