Lelkesedésből jeles!

2018-09-20 11:57:32

Egyetlen meccs ment le még a női futsal NB2 keleti csoportjában (a Rubeola nagyon elverte az Egert), a többi ezen a hétvégén következik, illetve a DEAC csak a 3. fordulóban kapcsolódik be. Üveges Kata tréner szerint azonban jó edzésekkel készülünk a rajtunkra.

1. Milyen edzéseket nyomtok ebben a hajrához közeli időszakban már?
2. A keret teljes vagy vannak esetleg kisebb sérülések, nyűgök, bajok?
3. A Nyírség elleni rajt idegenben lassan közelít. hogy érzed, amit át szeretnél adni a csajoknak, illetve amit ki akarsz alakítani rendszert addigra már tetten érhető lesz vagy ez hosszabb folyamat?ÜVEGES KATA:

1. Az edzések első felében ugyanúgy megmaradtak az erőnléti feladatok, de most már belecsempésztünk futsal elemeket is. Gyakoroljuk a védekezést, a letámadást, a labdakihozatalokat. Sok idő, mire mindenkinek berögzülnek ezek a dolgok, pláne úgy, hogy sokszor hiányos a keret, ráadásul tavaly más felállásban játszottak.

2. Sajnos időközönként vannak sérülések, kinek hosszabb, kinek rövidebb ideig, de egyelőre még teljes a létszám.

3. Nem vagyunk lemaradva semmiről, jó tempóban haladunk! A végtelenségig lehet ezeket gyakorolni, és még akkor is lesznek ugyanúgy elcsúszások. Ennyi idő alatt nem lehet mindent megtanulni/átbeszélni egyszerre, különben csak kavarodás lenne. Az biztos, hogy a lányok maximálisan beleadnak mindent, és felkészülten jönnek az edzésekre! Jó látni rajtuk ezt a morált! Sokszor edzés után alig lehet őket leszedni a pályáról, és még utána is kérdésekkel fordulnak hozzám!

Az első bajnoki szeptember 30-án lesz, a Nyírség NSC otthonában. Október 14-én pedig már (itthon) a Magyar Kupában is rajt lesz a mieink számára (az NB1-es Miskolci Vénusz ellen).

Duma, fotó (archív): Koppányi Szabolcs


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-09-20 11:57:32

további cikkek a témában