Nemcsak a csúszás-mászást gyakorolták a srácok

Frissítés: 2018-08-28 14:44:33

A férfi futsal NB1 mostani kiírása 2018. szeptember 3-án kezdődik a csapatok számára - egyedül a Berettyóújfalu fogadja augusztus 31-én a feljutó Szigetszentmiklóst. A DEAC Veszprémben egy új bajnokesélyes otthonában rajtol, hiszen az egyébként is ütős bakonyi alakulat megerősödött a nyáron.

A DEAC felkészüléséről, esélyeiről, a liga megváltozott erőviszonyairól nyilatkozott Elek Gergő vezetőedző a debsport.com oldalnak (lásd alább a linket), aki a hétfői Aramis elleni edzőmeccsről is szót ejtett - akárcsak Dobi Attila, a gárda kapusa.

INTERJÚ ELEK GERGŐVEL ITT!

Az Aramis - DEAC edzőmeccsről (végeredmény: 3-3):ELEK GERGŐ
edző
- Tetszett a játékunk. Váltogattuk a letámadást a visszaállással, ezzel elégedett voltam. Támadásban néha döcögtünk, de baj lenne, ha már most csúcsformában lennénk. A csúszós, gyors talajjal volt a legtöbb gondunk, de ennek megszokása volt az egyik legfőbb célunk! A foglalkozás elérte célját!DOBI ATTILA kapus (a képen épp Veszprémben véd a hazaiak ellen az előpző szezonban):
- Az ellenfélről annyit, hogy szakmailag jól felkészített fiatal játékosaik vannak, akik a csúszós hazai pálya előnyeit jól ki tudják használni. Nagyon jó volt újra pályára lépni, a védéseimmel próbáltam segíteni a csapatot. A tegnapi "főpróbának" a célja az volt, hogy a csúszós talajt megszokjuk, hisz ami a DESOK-ban hajszálpontos passz, az itt hosszú. A játékunkban még voltak hiányosságok, amin dolgozunk a héten, hogy készen álljunk a bajnoki rajtra!

A DEAC ezzel a kerettel játszott:

Dobi Attila, Molnár Dávid Csaba, Kasuba Máté, Kondás Kristóf, Varga Dániel, Pallai Zsolt, Tóth Attila, Faragó Lajos, Esztergomi Ádám, Vékei Nándor, Rácz Zsolt Bence, Rigó Attila.

Duma, fotó 2: Koppányi Szabolcs
Fotó 3: veszprémi facebook oldal
Fotó 1: Zsuponyó Levente


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző:
közzétéve: 2018-08-28 14:19:29

további cikkek a témában